ΕΛΛΑΔΑ

Νέοι βανδαλισμοί στην ΑΣΟΕΕ: Εικόνες ντροπής και πληροφορίες για τραυματίες (pics)

Νέοι βανδαλισμοί στην ΑΣΟΕΕ: Εικόνες ντροπής και πληροφορίες για τραυματίες (pics)
ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Εικόνες ντροπής αντίκρισαν την Τετάρτη (06/11) φοιτητές και φοιτήτριες του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) πηγαίνοντας να παρακολουθήσουν τα μαθήματα τους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τo foititikanea.gr, γύρω στις 15.00 το μεσημέρι, ομάδα αναρχικών πέταξε μπογιές στην μπροστινή όψη του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος.

«Ομάδα αναρχικών, σήμερα (6/11) το μεσημέρι, πέταξε μπογιές στην μπροστινή όψη του Πανεπιστημίου. Μετά, γύρω στις 16.00 ακούστηκαν δυνατοί ήχοι και διαπιστώθηκε ότι έγινε ρίψη δακρυγόνων στην πίσω πλευρά της σχολής και διακόπηκαν για λίγο τα μαθήματα, τουλάχιστον στις αίθουσες του ισογείου» αναφέρει φοιτητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

«Λίγο πριν ριφθούν οι μπογιές, ακούστηκαν φασαρίες μέσα στη σχολή και δύο φοιτητές έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού, ένας κούτσαινε και στον άλλο έτρεχαν αίματα από το πρόσωπό του, αλλά δεν είδα ποιοι το έκαναν και γιατί» είπε ο φοιτητής στα fotitikanea.gr.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει εκδοθεί καμία ανακοίνωση από την πρυτανεία του πανεπιστημίου σχετικά με το περιστατικό του βανδαλισμού.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Πέθανε ο Περικλής Βασιλάκης

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Αυτές τις περιοχές θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Σχετικές ειδήσεις