ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον Έλληνα ναυτικό: Κανένα ίχνος ζωής από τον 22χρονο – Αγωνιά η οικογένεια

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον Έλληνα ναυτικό: Κανένα ίχνος ζωής από τον 22χρονο – Αγωνιά η οικογένεια

Μία εβδομάδα συμπληρώθηκε από την απαγωγή του Δημήτρη στο Τόγκο και το θρίλερ συνεχίζεται, καθώς οι πειρατές δεν έχουν ακόμα επικοινωνήσει με την πλοιοκτήτρια εταιρεία. 

Στο «σκοτάδι» βρίσκονται οι γονείς του Έλληνα ναυτικού, καθώς και οι υπόλοιποι φορείς, όπως το υπουργείο Ναυτιλίας και το υπουργείο Εξωτερικών, οι οποίοι προσπαθούν να μάθουν πού πήγαν οι απαγωγείς με τους 4 ναυτικούς.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να μαρτυρά την τύχη του Δημήτρη και των υπολοίπων, με το δράμα των γονιών του να μην έχει τελειωμό.

Έτσι τον άρπαξαν οι 6 οπλισμένοι πειρατές

Το περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας (04/11) και έκτοτε οι απαγωγείς δεν έχουν επικοινωνήσει με την πλοιοκτήτρια εταιρεία. Οι συγγενείς του 20χρονου αγωνιούν καθώς, όπως αποκάλυψε ο πατέρας του, πρέπει να λαμβάνει καθημερινή φαρμακευτική αγωγή, την οποία – φυσικά – δεν έχει μαζί του.

Τρεις από τους πειρατές, με τη βοήθεια σκάλας που είχαν στην κατοχή τους, προσέγγισαν το πλοίο, και άνοιξαν πυρ, βγάζοντας κραυγές. Άρπαξαν τους τρεις ναυτικούς και χάθηκαν μέσα στη νύχτα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ρωσία: Ομολόγησε τη δολοφονία φοιτήτριάς του ο Όλεγκ Σοκόλοφ - «Γι' αυτό τη σκότωσα»