ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία «Βικτώρια»: Απίστευτες εικόνες-Στεγνώνουν με…πιστολάκι τις δικογραφίες στο Εφετείο Αθηνών

Κακοκαιρία «Βικτώρια»: Απίστευτες εικόνες-Στεγνώνουν με…πιστολάκι τις δικογραφίες στο Εφετείο Αθηνών

Απίστευτες είναι οι εικόνες που έρχονται από τα υπόγεια του Εφετείου Αθηνών, μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας «Βικτώρια», όπου οι υπάλληλοι προσπαθούν να στεγνώσουν με… πιστολάκι για τα μαλλιά τις δικογραφίες που έχουν γίνει μούσκεμα.

Προβλήματα στο Εφετείο Αθηνών παρουσιάζονται εδώ και ένα χρόνο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN. Κάθε φορά που βρέχει, το κτήριο γεμίζει νερά και τοποθετούνται κουβάδες για να στάζει μέσα το νερό.

Όπως είπε στο OPEN ο Θανάσης Κόκκινος, μέλος του ΔΣ Δικαστικών υπαλλήλων Αθήνας, οι υπάλληλοι αναγκάζονται να απλώνουν δικογραφίες και δικαστικές αποφάσεις σε χώρο που τις βλέπει ο ήλιος για να στεγνώσουν, ενώ κάποιες φορές επιστρατεύεται ακόμη και πιστολάκι μαλλιών.

«Έχουμε ζητήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό τη μεταφορά του αρχείου. Οι τρύπες που βρίσκονται στο ταβάνι, εδώ και ένα χρόνο, έχουν ως αποτέλεσμα κάθε φορά που βρέχει να παρουσιάζεται αυτό το φαινόμενο. Δεν υπάρχει ψηφιακή μορφή, είναι όλα πρωτότυπα. Δυστυχώς η ταλαιπωρία των πολιτών είναι το επόμενο στάδιο» δήλωσε ο κ. Κόκκινος.

Δείτε στο βίντεο:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση Novartis: Δεν κλήθηκα ποτέ για κατάθεση από τους εισαγγελείς, υποστηρίζει ο Φρουζής

Golden Visa: Ο «τιμοκατάλογος» για την απόκτησή της-Δείτε τις επενδύσεις με τις οποίες θα χορηγείται

Σχετικές ειδήσεις