Το έγκλημα πάθους συγκλονίζει ακόμα

Newsbomb

Σε κλίμα βαριάς οδύνης παραμένει η τοπική κοινωνία της Καστοριάς αλλά και της Κέρκυρας από όπου καταγόταν το θύμα της στυγερής δολοφονίας από τον παιδόφιλο σύντροφό της.


Ενδεικτική του αποτροπιασμού και της βαθιάς αλληλεγγύης προς την τραγική οικογένεια συνιστά η ακύρωση όλων των προγραμματισμένων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιούνταν ενόψει των Χριστουγέννων στο χωριό από όπου καταγόταν η Ανδριάνα Γαρδικιώτη ... πως θα μπορούσαν άλλωστε να γίνουν κανονικά, όταν ακόμη η κοινωνία δεν έχει συνειδητοποιήσει αυτό το πρωτοφανούς αγριότητας έγκλημα.

Ανατριχίλα προκαλεί η βίαιη μετάβαση από τη ζωή στον άδοξο θάνατο, αφού λίγες μέρες πριν δολοφονηθεί η 22χρονη κοπέλα σχεδίαζε να παρουσιάσει γιορτινή εκπομπή που θα προβαλλόταν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Το θύμα βρισκόταν στο χώρο της τηλεόρασης και ονειρευόταν να διαγράψει καριέρα σε αυτόν, αφού είχε κάνει ήδη αρκετά βήματα παρουσιάζοντας ψυχαγωγικές εκπομπές και εκδηλώσεις του δήμου Καστοριάς που προβάλλονταν στο τοπικό κανάλι.

Τραγική ειρωνεία που πραγματικά σοκάρει την κοινή γνώμη από τη μια να βλέπει το κέφι και το χαμόγελο σχηματισμένο στα χείλη της νεαρής η οποία μάλιστα είχε προλάβει να επισκεφθεί το Καϊμακτσαλάν, παρουσιάζοντας συνταγές για τις γιορτές και έθιμα της ευρύτερης Μακεδονίας και από την άλλη να γνωρίζει όλες αυτές τις αποκρουστικές λεπτομέρειες που αποκάλυψε η ιατροδικαστική εξέταση παρουσιάζοντας την κοπέλα κακοποιημένη στον έσχατο βαθμό.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved