ΕΛΛΑΔΑ

Εμπόλεμη ζώνη στου Ζωγράφου: Εικόνες - ΣΟΚ μετά το άγριο ξύλο μεταξύ Ολυμπιακών και Παναθηναϊκών

Εμπόλεμη ζώνη στου Ζωγράφου: Εικόνες - ΣΟΚ μετά το άγριο ξύλο μεταξύ Ολυμπιακών και Παναθηναϊκών

Μάχες σώμα με σώμα - Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα - Σε 22 προσαγωγές προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. 

Πολύ σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (16/11) στην περιοχή του Ζωγράφου, όπου στεγάζεται ο σύνδεσμος του Παναθηναϊκού.

Όπως έγινε γνωστό, περίπου 100-150 οπαδοί του Ολυμπιακού, που βρίσκονταν στην γύρω περιοχή με αφορμή τον αγώνα βόλεϊ γυναικών ανάμεσα σε Ηλυσιακό και Ολυμπιακό επιχείρησαν να επιτεθούν στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στου Ζωγράφου, ο οποίος ήταν ανοιχτός και είχε μέσα αρκετό κόσμο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν ενημέρωση για τις προθέσεις των Ολυμπιακών (ίσως και ως συνέχεια στα πρόσφατα επεισόδια που έγιναν στην περιοχή των Πετραλώνων).

Αυτό που ακολούθησε, θύμισε μάχη σε εμπόλεμη ζώνη. Για πολύ ώρα έπεφτε άγριο ξύλο στους δρόμους της περιοχής, πραγματικές μάχες σώμα με σώμα, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των κατοίκων της περιοχής, που προσπαθούσαν να προφυλαχτούν από τη μανία των οπαδών.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΣΥΜΠΛΟΚΗ:

Η αστυνομική επέμβαση που έγινε λίγη ώρα αργότερα έφερε το τέλος των επεισοδίων, ενώ από τη σφοδρή μάχη τραυματίστηκαν αρκετοί οπαδοί.

Η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε 22 προσαγωγές για τα αιματηρά επεισόδια στου Ζωγράφου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι περισσότεροι είναι οπαδοί του Ολυμπιακού.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κοινωνικό μέρισμα 2019: Ποιοι θα πάρουν το χριστουγεννιάτικο «δώρο» - Οι δικαιούχοι και τα ποσά

Κατερίνη: Μαρτυρία φωτιά για την εξαφάνιση μητέρας και κόρης – «Είμαι σίγουρος πως ήταν αυτές»