ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία Κατερίνη: Αυτές είναι μάνα και κόρη που βρέθηκαν νεκρές - Το σπαρακτικό μήνυμα του πατέρα

Τραγωδία Κατερίνη: Αυτές είναι μάνα και κόρη που βρέθηκαν νεκρές - Το σπαρακτικό μήνυμα του πατέρα
Πηγή: seleo.gr

Συγκλονίζει η ανάρτηση του τραγικού πατέρα στο Facebook - Νεκρές βρέθηκαν η 17χρονη Μαρία Ιωάννα Δεληγιάννη και η 45χρονη μητέρα της.

Συντετριμμένος είναι ο πατέρας της 17χρονης από την Κατερίνη, Μανώλης Δεληγιάννης, που μαζί με τη μητέρα της βρέθηκαν νεκρές μετά την εξαφάνισή τους. Σε σπαρακτικό μήνυμα που ανάρτησε δημόσια ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα στο Facebook γράφει: «Η ακριβή μου Σβέτα και η μοναδική μου Μαρία δεν υπάρχουν πια».

Εν τω μεταξύ - σύμφωνα με την Πυροσβεστική - περίπου στις 17:30 ολοκληρώθηκε η επιχείρηση ανάσυρσης των δύο γθναικών από την χαράδρα που εντοπίστηκαν νεκρές.

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο που βρέθηκαν νεκρές μάνα και κόρη

Νεκρές σε δύσβατη περιοχή της Πιερίας βρέθηκαν η 45χρονη μητέρα και η 17χρονη κόρη της που αγνοούνταν τα τελευταία 24ωρα και για την περίπτωση τους είχε σημάνει συναγερμός “Ambert Alert”.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι σοροί τους εντοπίστηκαν δίπλα στο αυτοκίνητό τους σε χαράδρα, βάθους 120 μέτρων, κοντά στην ορεινή περιοχή Φωτεινά, απ’ όπου διέρχεται η παλιά Εθνική Οδός Κατερίνης - Ελασσόνας.

Το μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε στις 11:40 το πρωί από μικτό κλιμάκιο πυροσβεστών, ανδρών της ΕΜΑΚ και αστυνομικών που και με τη βοήθεια drones «χτένιζαν» την περιοχή.

Από τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας, παρ’ όλα αυτά ειδοποιήθηκαν να φτάσουν στο σημείο ιατροδικαστής αλλά και αστυνομικοί των εγκληματολογικών ερευνών.

Οι δύο σοροί βρέθηκαν δίπλα και εξωτερικά από το Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο είχαν φύγει από το σπίτι τους στην Κατερίνη.

Η εξαφάνιση τους δηλώθηκε το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, από τον πατέρα της ανήλικης και σύζυγο της 45χρονης, κι έκτοτε διεξάγονταν έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Η 17χρονη Μαρία - Ιωάννα αντιμετώπιζε σοβαρά κινητικά προβλήματα.

Είχε εξαφανισθεί μαζί με την μητέρα της, στις 8 Νοεμβρίου, από το σπίτι τους στην Κατερίνη.

Την ημέρα της εξαφάνισης το κορίτσι γιόρταζε τα γενέθλιά του και η οικογένεια, όπως έχει δηλώσει η γιαγιά του κοριτσιού, ετοίμαζε πάρτι. Τίποτα δεν προμήνυε όσα θα ακολουθούσαν.

Μόλις 26 χιλιόμετρα μακριά από την Κατερίνη, στο δρόμο προς την Ελασσόνα, το μπλε αυτοκίνητο που οδηγούσε η 45χρονη, βρέθηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες στη χαράδρα, σε βάθος περίπου 120 μέτρων.

Δείτε το βίντεο από το σημείο:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ειρήνη Λαγούδη: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση - Τι κατέθεσε ο γιατρός

Σχετικές ειδήσεις