ΕΛΛΑΔΑ

Διάψευση ΟΠΑ περί ανακατάληψης: «Το Πανεπιστήμιο λειτουργεί κανονικά»

Διάψευση ΟΠΑ περί ανακατάληψης: «Το Πανεπιστήμιο λειτουργεί κανονικά»
INTIME NEWS

Με ανακοίνωσή του το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών διαψεύδει σημερινά (19/11) δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι τα υπόγεια του Πανεπιστημίου  έχουν ανακαταληφθεί, μετά την μεγάλη επιχείρηση που είχε πραγματοποιήσει η Αστυνομία.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του Ιδρύματος διαψεύδει την είδηση και σημειώνει πως το ΟΠΑ λειτουργεί κανονικά.

«Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών τελεί υπό κατάληψη, σας γνωρίζουμε ότι το Πανεπιστήμιο λειτουργεί κανονικά», τονίζεται χαρακτηριστικά.

Τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ομάδα αντιεξουσιαστών επέστρεψε στον υπόγειο χώρο του Πανεπιστημίου σπάζοντας το λουκέτο, εννέα μέρες μετά την επέμβαση της Αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας, εντοπίστηκε ένας χώρος που χρησιμοποιούνταν ως ορμητήριο από κουκουλοφόρους. Οι αστυνομικοί, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού και με τη συνδρομή κλειδαρά, άνοιξαν την πόρτα και βρέθηκαν μπροστά σε κοντάρια και κράνη, διαρρηκτικά εργαλεία, γάντια, μπουκάλια άδεια, πυροσβεστήρες, και ρούχα που χρησιμοποιούσαν οι κουκουλοφόροι για να αλλάζουν μετά τις επιθέσεις και να μην μπορούν να ταυτοποιηθούν από τους αστυνομικούς.

Δείτε εικόνα του ΑΝΤ1 από τον υπόγειο χώρο του Πανεπιστημίου:

Διαβάστε επίσης:

Σύνταξη πριν τα 67 - Τελευταία ευκαιρία για 50.000 υπαλλήλους

Ιθάκη: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το έγκλημα πάθους

Σχετικές ειδήσεις