ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

«Σφράγισαν» το υπό κατάληψη κτήριο δίπλα στην ΑΣΟΕΕ – Τι βρήκε η ΕΛ.ΑΣ. (pics+vid)

«Σφράγισαν» το υπό κατάληψη κτήριο δίπλα στην ΑΣΟΕΕ – Τι βρήκε η ΕΛ.ΑΣ. (pics+vid)
astynomia.gr

Ολοκληρώθηκε η αστυνομική επιχείρηση που εξελίχθηκε το πρωί του Σαββάτου (2/11) για την εκκένωση κτηρίου που τελούσε υπό κατάληψη, από το 2006 και είναι δίπλα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), στη συμβολή των οδών Μαυροματαίων και Δεριγνύ, στην Αθήνα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., εντός του κτηρίου βρέθηκαν τέσσερα άτομα (δύο αλλοδαποί άνδρες, μία αλλοδαπή γυναίκα και μία ημεδαπή), οι οποίοι προσήχθησαν στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για "διατάραξη οικιακής ειρήνης" και παράβαση του νόμου "περί εξαρτησιογόνων ουσιών" καθώς εντός του κτηρίου βρέθηκε και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι Αρχές προχώρησαν στην ασφάλιση-σφράγιση του κτηρίου.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες από την αστυνομική επιχείρηση:

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το CNN Greece και την αστυνομική συντάκτρια Μίνα Καραμήτρου, το μεσημέρι του Σαββάτου (2/11) καθηγητής της ΑΣΟΕΕ δέχθηκε επίθεση από αντιεξουσιαστές στην πλατεία Βικτωρίας, στο κέντρο της Αθήνας. Τα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναγνώρισαν τον καθηγητή και, αφού τον προπηλάκισαν, τον ξυλοκόπησαν. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί ελαφρά στο πρόσωπο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Έρχεται νέα κακοκαιρία με βροχές, καταιγίδες και χαλάζι

Σχετικές ειδήσεις