ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρός άνδρας μέσα σε αυτοκίνητο που έπεσε στη θάλασσα

Τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρός άνδρας μέσα σε αυτοκίνητο που έπεσε στη θάλασσα
RODIAKI.GR

Το δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (20/11), κάτω από αδιευκρίνιστες έως τώρα συνθήκες.

Ένας άντρας αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από το αυτοκίνητό του που έπεσε μέσα στη θάλασσα.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένα ΙΧ αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ο οδηγός και μια γυναίκα, έπεσε στη θάλασσα στο λιμάνι της Ακαντιάς. Η γυναίκα πρόλαβε κι εγκατέλειψε το αυτοκίνητο ενώ ο οδηγός δυστυχώς, εγκλωβίστηκε μέσα σε αυτό και κατέληξε στο βυθό.

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, η κινητοποίηση των αρμοδίων υπηρεσιών ήταν γρήγορη. Στο σημείο βρέθηκε σε ελάχιστα λεπτά επαγγελματίας δύτης, ο οποίος βούτηξε στη θάλασσα κι έβγαλε από τον βυθό τον οδηγό που είχε εγκλωβιστεί μέσα στο όχημα, αλλά δυστυχώς ήταν πλέον αργά.

Δείτε εικόνες από το σημείο της τραγωδίας στη gallery που ακολουθεί:

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν μιλώντας στη «ΡΟΔΙΑΚΗ» αυτόπτες μάρτυρες, είδαν το αυτοκίνητο να κατεβαίνει μέχρι το τέλος του μώλου και τον οδηγό να επιχειρεί να κάνει αναστροφή. Εκεί, φαίνεται ότι δεν έγινε καλός υπολογισμός με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πέσει στη θάλασσα.

Για ελάχιστα λεπτά το όχημα έμεινε να επιπλέει στην επιφάνεια της θάλασσας. Η γυναίκα - συνοδηγός, κατάφερε να ανοίξει την πόρτα, να βγει έξω από αυτό και να αρχίσει να κολυμπά. Παράλληλα άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Έτσι ξεκίνησε η διαδικασία διάσωσης, αλλά δυστυχώς αλλά ήταν πλέον αργά. Στο σημείο βρίσκονται αξιωματικοί του Κεντρικού Λιμεναρχείου της Ρόδου οι οποίοι παίρνουν καταθέσεις για το συμβάν και από όσους βρίσκονταν στο σημείο και από την ίδια τη συνοδηγό.

Πηγή: Rodiaki.gr

Διαβάστε επίσης:

Επίδομα θέρμανσης: Άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων - Ποιοι θα το πάρουν

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Πότε και πού θα «χτυπήσει» η νέα κακοκαιρία

Σχετικές ειδήσεις