ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στην Καλαμάτα: Πήγε να κάψει ζωντανή τη γυναίκα του από ζήλια - Χαροπαλεύει η 39χρονη

Σοκ στην Καλαμάτα: Πήγε να κάψει ζωντανή τη γυναίκα του από ζήλια - Χαροπαλεύει η 39χρονη

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 39χρονη στην Καλαμάτα, την οποία επιχείρησε να κάψει ζωντανή ο σύζυγος της το βράδυ της Τετάρτης.

Αν και η 39χρονη αλλοδαπή γυναίκα δεν είπε τι πραγματικά συνέβη, γρήγορα αποκαλύφθηκε ότι ο 45χρονος ομοεθνής σύζυγός της την περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά.

Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ενώ και οι δύο νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Η γυναίκα είναι σε σοβαρή κατάσταση έχοντας υποστεί πολλά εγκαύματα, ενώ ο δράστης με ελαφρά εγκαύματα, κυρίως στα χέρια, νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, ήταν λίγο μετά τις 22:30 την Παρασκευή όταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας δέχθηκε τηλεφώνημα για πυρκαγιά σε διαμέρισμα 4ου ορόφου στην αρχή της Ακρίτα.

Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής και οκτώ άτομα, όπου και διαπίστωσαν ότι ήταν σε εξέλιξη πυρκαγιά σε διαμέρισμα, όχι του 4ου, αλλά του 5ου ορόφου.

Οι πυροσβέστες βρήκαν κάτω στο δρόμο μια γυναίκα με εμφανή εγκαύματα, πολύ σοκαρισμένη, που συνεχώς έψαχνε το σκυλάκι της. Αμέσως ειδοποίησαν ασθενοφόρο, το οποίο την παρέλαβε και τη διακόμισε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Στη συνέχεια διαπίστωσαν ότι εγκαύματα στα χέρια είχε και ο σύζυγός της και ειδοποίησαν δεύτερο ασθενοφόρο, για να τον παραλάβει.

Την έλουσε με βενζίνη

Οι πυροσβέστες, όταν έσβησαν τη φωτιά στο μικρό δυάρι, διαπίστωσαν ότι είχε επικεντρωθεί στο κεντρικό δωμάτιο, το οποίο χρησιμοποιούσε η οικογένεια ως υπνοδωμάτιο, ενώ είχε εξαπλωθεί πάρα πολύ γρήγορα. Ευτυχώς τη συγκεκριμένη στιγμή απουσίαζαν τα δύο παιδιά της οικογένειας, 18 και 14 ετών.

Στο νοσοκομείο, οι γιατροί και οι νοσηλευτές που ανέλαβαν τη φροντίδα της 39χρονης διαπίστωσαν ότι τα ρούχα της μύριζαν βενζίνη και, τελικά, τους αποκάλυψε ότι ο άντρας της, έπειτα από καυγά για προσωπικές διαφορές, την περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Με πληροφορίες από tharrosnews.gr

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι