ΕΛΛΑΔΑ

Ατύχημα στον «Μύλο των Ξωτικών»: Τι δήλωσε ο δήμαρχος Τρικκαίων

Ατύχημα στον «Μύλο των Ξωτικών»: Τι δήλωσε ο δήμαρχος Τρικκαίων
ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Τα παιδιά τρόμαξαν και τα μεταφέραμε προληπτικά στο νοσοκομείο» είπε ο δήμαρχος Τρικκαίων, περιγράφοντας το ατύχημα που σημειώθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων στο λούνα παρκ του «Μύλου των Ξωτικών».

Τα μικρά παιδιά, σύμφωνα με τον Δημήτρη Παπαστεργίου, είχαν ανέβει σε τρενάκι, στο θεματικό πάρκο, το οποίο, όμως, συγκρούστηκε με άλλο τρένο, που ήταν σταματημένο στο τέλος της διαδρομής.

«Κατά το τέλος της διαδρομής, προσέκρουσε με λίγο μεγαλύτερη σφοδρότητα με το τελευταίο βαγονάκι», είπε ο δήμαρχος στον ρ/σ «ΘΕΜΑ 104,6», και σημείωσε ότι δεν ήταν εκτροχιασμός όπως μεταδόθηκε από μερικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

«Τα παιδιά τρόμαξαν, τα μεταφέραμε προληπτικά στο νοσοκομείο. Δεν είχε τραυματιστεί κανείς», ανέφερε ο κ. Παπαστεργίου και όπως είπε το μηχάνημα δεν κάποιο πρόβλημα και ελέγχθηκε.

Βίντεο-ντοκουμέντο από το ατύχημα

Σύμφωνα με το cyclades.gr, το ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών παιδιών, σημειώθηκε όταν το παιχνίδι τους συγκρούστηκε λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος της διαδρομής του με ένα τρενάκι που ήταν σταματημένο κοντά στο σημείο.

Το ατύχημα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οφείλεται πιθανότατα σε λάθος χειρισμό του υπευθύνου που ήταν στην αρμοδιότητα του το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Στο σημείο επικράτησε πανικός και έσπευσαν αρκετά άτομα προκειμένου να απεγκλωβίσουν τα τρία παιδιά που ούρλιαζαν και έκλαιγαν. Μάλιστα, το ένα παιδί φέρεται να έπαθε κρίση πανικού μετά το ατύχημα.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες από το σημείο του ατυχήματος:

Τα παιδιά αρχικά μεταφέρθηκαν στο ιατρείο του θεματικού πάρκου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Τρικάλων. Η κατάσταση της υγείας δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Σημειώνεται ότι λίγα λεπτά μετά το ατύχημα, σύμφωνα με πληροφορίες, το τρενάκι επιδιορθώθηκε και τέθηκε ξανά σε λειτουργία.

Για το περιστατικό σχηματίστηκε δικογραφία και οι Αρχές διενεργούν έρευνες για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος.

Δείτε βίντεο από το ατύχημα:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ζηνοβία: Αρκτική εισβολή από την Παρασκευή - Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Ανασκόπηση 2019: Τα γεγονότα που σημάδεψαν τον πλανήτη τη χρονιά που φεύγει (pics+vids)

Σχετικές ειδήσεις