ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονιστικές εικόνες: Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη στην αγκαλιά της Μάγδας Φύσσα

Συγκλονιστικές εικόνες: Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη στην αγκαλιά της Μάγδας Φύσσα
INTIME NEWS

Δυο τραγωδίες που συγκλόνισαν το Πανελλήνιο «συναντήθηκαν» σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στην δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Η μητέρα της δολοφονημένης φοιτήτριας βρέθηκε με την Μάγδα Φύσσα της οποίας ο γιος, Παύλος, δολοφονήθηκε από τον Γ. Ρουπακιά.

Και οι δύο στα μαύρα, και οι δύο με ένα τσιγάρο στο χέρι. Σπαρακτική η στιγμή που η μάνα της Ελένης καταρρέει στην αγκαλιά της μάνας του Παύλου.

«Με το μαχαίρι στο λαιμό τη βιάσατε»

Λεκτική επίθεση στους δύο κατηγορουμένους για τη δολοφονία της κόρης του, εξαπέλυσε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη. Απευθυνόμενους προς τους κατηγορουμένους και με αφορμή την άρνησή τους για την κατηγορία του βιασμού, ο τραγικός πατέρας είπε: «Δεν ντρέπεστε λίγο για ποια συναίνεση μιλάτε; Με το μαχαίρι στο λαιμό τη βιάσατε... Το κορίτσι μας ήταν το "τυχερό", αν δεν ήταν η Ελένη θα ήταν κάποιο άλλο κορίτσι».

Νωρίτερα, μέσω του συνηγόρου του ο νεαρός Ροδίτης κατηγορούμενος, δήλωσε ότι αποδέχεται μόνο την απλή συνδρομή στη δολοφονία, ενώ ο συγκατηγορούμενος του αλβανικής καταγωγής, αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αυτή είναι η κόρη του πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού που συνελήφθη (pics)

Μικρή Μαντλίν: «Δυστυχώς, το κοριτσάκι...» - Νέα στοιχεία

Σχετικές ειδήσεις