ΕΛΛΑΔΑ

Τόλης Βοσκόπουλος: Όλη η αλήθεια για την υγεία του κορυφαίου τραγουδιστή

Τόλης Βοσκόπουλος: Όλη η αλήθεια για την υγεία του κορυφαίου τραγουδιστή

 Γιατί αναβάλλονται συνεχώς οι εμφανίσεις του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος πριν λίγες εβδομάδες είχε ανακοινωθεί σε γνωστό νυχτερινό κέντρο για περιορισμένες εμφανίσεις, σκορπώντας ντελίριο ενθουσιασμό στους θαυμαστές του.

Στις 26 Δεκεμβρίου έγινε γνωστό ότι θα υπάρξει μια αναβολή δέκα ημερών κι ότι ο ανεπανάληπτος Τόλης θα ανέβει στην πίστα την ημέρα των Θεοφανείων. Δυστυχώς, όμως, ούτε αυτό έγινε.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα PatKiout.gr, ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής ζήτησε νέα αναβολή φοβούμενος για την υγεία του, με τον χρόνο να φεύγει αμείλικτα και να μικραίνει όλο και περισσότερο τη σεζόν.

Άνθρωπος του περιβάλλοντός του αποκάλυψε πως η κατάσταση του θρύλου του τραγουδιού είχε ως αποτέλεσμα να μην του επιτρέψουν οι γιατροί τις εμφανίσεις σε νυχτερινό κέντρο.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα PatKiout.gr φοβούνται πως θα υπάρξουν σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία του και την ευαισθησία των πνευμόνων του μετά και τη σοβαρή επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί στο Ιατρικό Κέντρο.

Τόσο η σύζυγος, Άντζελα Γκερέκου, και η κόρη του, Μάρία, όσο και οι γιατροί του επιμένουν να μην κάνει εμφανίσεις σε περιβάλλοντα που μόνο επιβαρυντικά θα είναι για τον οργανισμό του.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Χαστούκι» ΗΠΑ σε Τουρκία: Τα νησιά έχουν τα ίδια δικαιώματα ως προς την ΑΟΖ και την υφαλοκρηπίδα

Διπλωματικός «πυρετός» για τη Λιβύη μετά το «ναυάγιο» στη Μόσχα – «Όχι» του Βερολίνου στην Αθήνα

Σχετικές ειδήσεις