ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος για Σχοινά - Γαρμπή στα χέρια ενόπλων: Τι λένε για την περιπέτειά τους

Τρόμος για Σχοινά - Γαρμπή στα χέρια ενόπλων: Τι λένε για την περιπέτειά τους

Τον τρόμο έζησαν η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στη Νέα Ερυθραία, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (25/01) - Οι πρώτες δηλώσεις του ζευγαριού

H γνωστή τραγουδίστρια, μετά την αναχώρησή της από το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται επέστρεψε στο σπίτι της. Αφού πάρκαρε το αυτοκίνητό της στο ιδιωτικό τους πάρκινγκ τέσσερις κουκουλοφόροι με την απειλή όπλου την ανάγκασαν να τους βάλει μέσα στο σπίτι όπου βρισκόταν ο σύζυγός της Διονύσης Σχοινάς.

Εκεί αφού τους έδεσαν και τους φίμωσαν, τους απειλούσαν να μάθουν πού βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο.

Οι διάσημοι καλλιτέχνες είναι ακόμη συγκλονισμένοι. Όπως δήλωσε ο ίδιος ο Διονύσης Σχοινάς στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Ant1, «Ξέρω ότι μας αγαπάτε, είμαστε συγκλονισμένοι και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε καμία δήλωση. Δόξα τω Θεώ είμαστε καλά.»

Το χρονικό της ληστείας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της αστυνομικής συντάκτριας του CNN Greece, Μίνας Καραμήτρου, οι τέσσερις δράστες, που κρατούσαν όπλα και φορούσαν κουκούλες.

Οι δράστες ακινητοποίησαν την ίδια και και τον γνωστό τραγουδιστή και τους έδεσαν, ενώ τους ρωτούσαν επιτακτικά πού έχουν τα χρήματα. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με όσα φέρεται να υποστήριξε ο Διονύσης Σχοινάς οι ληστές τον απείλησαν ότι θα του «φυτέψουν μία σφαίρα» αν δεν τους δώσει τα χρήματα.

Έτσι, ο τραγουδιστής αποκάλυψε που έχει το χρηματοκιβώτιο, με τους δράστες να εξαφανίζονται μόλις το πήραν στα χέρια τους παίρνοντας συνολικά σύμφωνα με τις πληροφορίες 40.000 ευρώ.

Οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν DNA και αποτυπώματα στον χώρο και πιστεύουν ότι οι ληστές ήξεραν πολύ καλά ποια ήταν τα θύματά τους. Η έρευνα έχει διευρυνθεί στο ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον των δύο τραγουδιστών.

Το σπίτι των θυμάτων είναι σε ένα σχετικά απομονωμένο σημείο, κάτι που βοήθησε τους δράστες στη ληστρική τους επίθεση.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στο κέντρο της Αθήνας: Νέες αποκαλύψεις για την εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν