ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη Τοπαλούδη: Βίντεο ντοκουμέντο από την τελευταία διαδρομή της φοιτήτριας

Δίκη Τοπαλούδη: Βίντεο ντοκουμέντο από την τελευταία διαδρομή της φοιτήτριας

 «Τη μετέφεραν λιπόθυμη και την πέταξαν στον γκρεμό»

Ανατρίχιλα ακόμα και στον ψύχραιμο ακροατή προκαλούν οι καταθέσεις μαρτύρων για το βιασμό και την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Την ώρα που η δίκη συνεχίζεται σε βαρύ κλίμα, το Star φέρνοει στο φως της δημοσιότητας video ντοκουμέντο από την τελευταία διαδρομή της άτυχης φοιτήτριας από το μοιραίο σπίτι στους Πεύκους, στον γκρεμό όπου κατηγορούνται ότι την πέταξαν ο Ροδίτης και ο Αλβανός φίλος του.

Η Ελένη Τοπαλούδη κάθεται λιπόθυμη -όπως έχουν ισχυριστεί- στη θέση του συνοδηγού. Νωρίτερα οι δύο κατηγορούμενοι φέρονται να την είχαν χτυπήσει με μανία και να την είχαν απειλήσει με μαχαίρι . Στο video-ντοκουμέντο ο ένας από τους δύο κάθεται στην καρότσα και ο άλλος οδηγεί.

«Λύγισε» ο πατέρας της Τοπαλούδης από τα λόγια της εισαγγελέας

Όπως και την πρώτη φορά έτσι και σήμερα, η μητέρα της Ελένης δεν άντεξε να αντικρίσει τους δύο νεαρούς που φέρονται να οδήγησαν το κορίτσι της στον θάνατο. Καθόταν έξω από την δικαστική αίθουσα.

Ο πατέρας της φοιτήτριας που ήταν μέσα στην αίθουσα «λύγισε» με μία κίνηση της εισαγγελέως, η οποία είπε πως «εγώ είμαι εδώ η φωνή της Ελένης». Τα λόγια της συγκίνησαν τον κο Τοπαλούδη, ο οποίος τόνισε πως «εμείς σεβόμαστε όλη την διαδικασία. Ό,τι απόφαση πάρει το δικαστήριο».

Ο ένας τα ρίχνει στον άλλον – Σοκάρουν οι περιγραφές

Οι δύο κατηγορούμενοι ακολούθησαν και πάλι την ίδια τακτική. Ακόμα και σήμερα, όταν κλήθηκαν να αποκαλύψουν από ποιο σημείο πέταξαν στη θάλασσα την Ελένη, ο ένας τα «έριχνε» στον άλλον.

Εισαγγελέας: Από ποιο σημείο την πετάξατε;

Ροδίτης: Είδα τον Α...... να την πετά από το σημείο Β

Αλβανός: Δεν ξέρω δεν είδα από που την πέταξε ο Έλληνας

«Ο Αλβανός της έριξε κροσέ και λιποθύμησε»

Σοκ προκάλεσε στο δικαστήριο η κατάθεση του λιμενικού, ο οποίος ήταν επί τρεις ημέρες δίπλα στον Ροδίτη. Ο κατηγορούμενος φέρεται να του περιέγραψε τι συνέβη τη μοιραία νύχτα στους Πεύκους.

«Μου είπε ότι ο αλλοδαπός της τράβηξε ένα κροσέ και εκείνη λιποθύμησε. Όταν ανέκτησε τις αισθήσεις της τους είπε ότι θα τους πάει στην αστυνομία και ο αλλοδαπός κατηγορούμενος πήρε ένα σίδερο και την χτύπησε στο κεφάλι», πρόσθεσε ο Λιμενικός.

Ο Ροδίτης ισχυρίστηκε πως ο συγκατηγορούμενός του, του είπε μετά το χτύπημα με το σίδερο ότι έπρεπε να το τελειώσουν.

«Ήταν ακόμη ζωντανή. Η Ελένη τους παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο αλλά εκείνοι την πέταξαν στα βράχια. Ήξερα ότι είχε μια αδελφή και επειδή έχω και εγώ, τον ρώτησα: Γιατί το κάνατε αυτό; Ήταν μεγάλη βλακεία, μου είπε, "ο Θεός θα μας τιμωρήσει"», ανέφερε ο μάρτυρας και πρόσθεσε: «Μου είπε πως ο ένας κρατούσε τα χέρια της κοπέλας και ο άλλος τη χτυπούσε με το σίδερο. Όταν τον συλλάβαμε ήταν πολύ επιθετικός. Χτυπούσε τις πόρτες και μας έβριζε, μας έλεγε ότι αν δεν είχε χειροπέδες θα μας έδειχνε, κ.α. Ο δεύτερος κατηγορούμενος ήταν ψυχρός και ήσυχος», είπε ο Λιμενικός.

Σημειώνεται ότι η δίκη ξεκίνησε με δίωρη καθυστέρηση γιατί οι αστυνομικοί δεν είχαν ειδικούς ανιχνευτές μετάλλων, ώστε να ελέγχονται οι παρευρισκόμενοι στη δικαστική αίθουσα. Οι δικαστές της έδρας έδειξαν τη δυσαρέσκειά τους, ενώ η εισαγγελέας είπε πως θα αναζητηθούν ευθύνες.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Πέθανε ο Γιώργος Λεμπιδάκης

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν: Το ταξίδι του πατέρα στο εξωτερικό και τα κυκλώματα

Σχετικές ειδήσεις