ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στην Κρήτη: Γιατρός ασελγούσε στον ανήλικο γιο της πρώην συζύγου του

Σοκ στην Κρήτη: Γιατρός ασελγούσε στον ανήλικο γιο της πρώην συζύγου του
PIXABAY

Ένοχος για υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ενός ανήλικου αγοριού κρίθηκε από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων ένας ειδικευόμενος γιατρός.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία καθώς ένας ειδικευόμενος γιατρός σε δημόσιο Νοσοκομείο της Κρήτης καταδικάστηκε για ασέλγεια σε ανήλικο αγόρι.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, η υπόθεση είχε δει το φως της δημοσιότητας τον περασμένο Ιούνιο όταν και η πρώην σύζυγος του είχε καταγγείλει το περιστατικό στην Αστυνομία.

Στον Ηρακλειώτη γιατρό ασκήθηκαν κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση (γενετήσιες πράξεις με ανήλικους) του ανήλικου γιου της πρώην σύζυγου του.

Η δίκη άρχισε τον Ιούνιο του 2019 με τον γιατρό να κρίνεται, ομόφωνα, ένοχος για τις κατηγορίες βιασμού ανηλίκου, αποπλάνησης και κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια με αποτέλεσμα να του επιβληθεί συνολική ποινή κάθειρξης 16 χρόνων.

Ο γιατρός επέμενε για την αθωότητα του ωστόσο καταδικάστηκε και σε δεύτερo βαθμό από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων.

Μετά την απόφαση αυτή, η Διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας και η Διοίκηση του Νοσοκομείου προχώρησαν στην αναστολή καθηκόντων του ειδικευόμενου γιατρού.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, η Διοικήτρια της Υγειονομικής Περιφέρειας ζήτησε από τον Διοικητή του Δημόσιου Νοσοκομείου, στο οποίο ο συγκεκριμένος ιατρός υπηρετεί ως ειδικευόμενος, να προβεί άμεσα σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες που προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία.

«Ως εκ τούτου ο Διοικητής του Νοσοκομείου έθεσε σε αναστολή καθηκόντων τον ειδικευόμενο ιατρό και η Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης και του Νοσοκομείου θα προβούν σε όλες τις περαιτέρω ενέργειες», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Τρίκαλα: Βγήκαν από την ταβέρνα για τσιγάρο και έπαθαν σοκ όταν γύρισαν στο τραπέζι τους

Διαζύγιο - «βόμβα» για πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή μετά από 12 χρόνια γάμου (pics)

Σχετικές ειδήσεις