ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στην Κρήτη: Έρευνες για το θάνατο ηλικιωμένης - Συγγενείς της κάνουν λόγο για δολοφονία

Θρίλερ στην Κρήτη: Έρευνες για το θάνατο ηλικιωμένης - Συγγενείς της κάνουν λόγο για δολοφονία

Μια οικογενειακή τραγωδία με επίκεντρο τον θάνατο μιας ηλικιωμένης γυναίκας εξελίσσεται το τελευταίο διάστημα στο Μακρύ Γιαλό.

Την Πέμπτη παίχτηκε ένα ακόμα επεισόδιο του δράματος, με την κηδεία της 86χρονης, επεισόδιο που όμως δεν φαίνεται πως θα είναι το τελευταίο, αφού οι συγγενείς της έχουν σοβαρούς λόγους να πιστεύουν πως η γυναίκα πέθανε μετά από ξυλοδαρμό του 92χρονου άνδρα της, με τον οποίο ήταν παντρεμένοι τα τελευταία 25 χρόνια.

Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας δύο μέρες πριν τα Χριστούγεννα, αμέσως κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στον Άγιο Νικόλαο και κατευθείαν στο ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλευόταν σε κακή κατάσταση μέχρι και προχθές όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Ο ανιψιός της, μίλησε στο Ράδιο Λασίθι για όσα έγιναν, εξέφρασε τις θέσεις της οικογένειας, περιγράφοντας μια δραματική κατάσταση, τονίζοντας πως έχει ήδη γίνει αγωγή στον 92χρονο, θεωρώντας βέβαιο πως εκείνος την χτύπησε βάναυσα και τελικά την σκότωσε.

Η ηλικιωμένη βρέθηκε στο σπίτι της μέσα σε μια λίμνη αίματος, με φανερά χτυπήματα στο κεφάλι και την πλάτη, σε μια άθλια κατάσταση. Σε αυτή την κατάσταση μάλιστα βρισκόταν για πολλές ώρες αφού ο σύζυγος δεν ενδιαφέρθηκε να ενημερώσει κανένα, πάρα μόνο όταν κατάλαβε ότι δεν είχε άλλη επιλογή.

Ο κ. Τσαμπανάκης τόνισε πως αν και ακόμα δεν υπάρχει το ακριβές ιατροδικαστικό πόρισμα, υπάρχουν πληροφορίες πως ο θάνατός της οφείλεται σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ η ίδια ήταν και η άποψη γιατρών στο ΠΑΓΝΗ, οι οποίοι έχουν βεβαιώσει και εγγράφως στην οικογένεια πως τα χτυπήματα της ηλικιωμένης αποκλείεται να οφείλονται σε πτώση.

Ο κ. Τσαμπανάκης χαρακτήρισε τον άνθρωπο αυτό δολοφόνο, κάνοντας έκκληση στις εισαγγελικές αρχές να κάνουν τη δουλειά τους και να προστατέψουν την οικογένεια από το ενδεχόμενο αυτοδικίας απέναντί του. Όπως είπε, κανείς δεν γνώριζε πως ο 92χρονος την κακοποιούσε, δεν το είχε πει ποτέ σε κανένα.

Ο 92χρονος όπως είπε δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον να μάθει έστω για την πορεία της υγείας της γυναίκας του πηγαίνοντας μόλις 3 φορές στο Νοσοκομείο. Αυτή τη στιγμή και από την περασμένη Κυριακή νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, αφού εντοπίστηκε σε πολύ κακή κατάσταση στο σπίτι του έχοντας σταματήσει να δίνει σημεία ζωής για μερικές μέρες.

Οι συγγενείς της ηλικιωμένης η οποία δεν είχε παιδιά, όπως γίνεται αντιληπτό δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με αυτό τον 92χρονο, ενώ η κόρη του από άλλο γάμο που ζει στην Αθήνα, είναι ενήμερη για όσα έχουν συμβεί και έχει αναλάβει να φροντίσει την τύχη του.

Για το περιστατικό είναι ενήμερες Εισαγγελικές και Αστυνομικές αρχές και διερευνούν την υπόθεση.

Με πληροφορίες από radiolasithi.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Φαίη Σκορδά: Ούρλιαζε και έφυγε από το Πρωινό

Πέθανε Έλληνας τραγουδιστής

Σχετικές ειδήσεις