ΕΛΛΑΔΑ

Μανωλάδα: Η ανατριχιαστική περιγραφή της 53χρονης θύμα του βιαστή - «Απόψε θα πεθάνεις»

Μανωλάδα: Η ανατριχιαστική περιγραφή της 53χρονης θύμα του βιαστή - «Απόψε θα πεθάνεις»
ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Απόγευμα Κυριακής και σε ένα σπίτι που βρίσκεται κοντά στο κέντρο του χωριού της Νέας Μανωλάδας εισβάλει ένας άγνωστος άνδρας. Στο σπίτι βρίσκονται δύο γυναίκες, μάνα και κόρη 76 και 53 ετών αντιστοίχως. Οι γυναίκες αιφνιδιάζονται.

«Μπήκε μέσα αυτό το τέρας. Πήγα να βάλω ένα κούτσουρο στη φωτιά και να κλείσω την πόρτα. Δεν πρόλαβα» λέει η 53χρονη. «Μπήκε μέσα, με χτύπησε κλωτσιές και με πέταξε επάνω σε μία σόμπα. Μετά με έδωσε στην καρέκλα, μου έδεσε το στόμα και μετά κλείδωσε τη μαμά μου στο μπάνιο» προσθέτει.

Οι δύο γυναίκες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, είπαν στον 36χρονο ότι είχαν μόνο 40 ευρώ. «Δεν έχω άλλα χρήματα. Δεν έχω άλλα πουλάκι μου» είπε χαρακτηριστικά η 53χρονη στον δράστη. «Όχι, έχεις» επέμεινε εκείνος και συνέχισε απειλώντας την. «Θα σε σκοτώσω απόψε. Θα σου βγάλω τα μάτια, θα σου ρίξω κάτι στα μάτια και δε θα βλέπεις» φέρεται να είπε ο δράστης στο θύμα του.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο τι είπε η 53χρονη:

Το μαρτύριο όμως της 53χρονης συνεχίστηκε καθώς ο δράστης την ανάγκασε να ζητήσει χρήματα από γειτονικά σπίτια. Κάποιος της έδωσε τελικά το ποσό των 100 ευρώ. Οι γείτονες, σύμφωνα με το patrisnews, είδαν την 53χρονη αναστατωμένη αλλά εκείνη δεν τους είπε τι της συμβαίνει. Επιστρέφοντας στο σπίτι και σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η παθούσα, ο δράστης την βίασε.

Στην υπόθεση αρχικά επιλήφθηκε το Α.Τ. Βουπρασίας αλλά λόγω της σοβαρότητας των καταγγελλομένων η διερεύνηση συνεχίστηκε από τους άνδρες της Ασφάλειας Ήλιδας, ενώ από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε και ο Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής Δυτ. Ελλάδας Ταξίαρχος Απ. Μαρτζάκλης.

H κινητοποίηση του τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας και του ΑΤ Βουπρασίας ήταν άμεση και ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη μετά από συντονισμένη επιχείρηση συνέλαβαν τον φερόμενο ως δράστη (Αλβανός υπήκοος) στον Πύργο, ο οποίος με λεωφορείο θα αναχωρούσε για την Καλαμάτα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Βουτσάς: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της συζύγου του - Δείτε τις φωτό

Σχετικές ειδήσεις