ΕΛΛΑΔΑ

Κώστας Βουτσάς: Λύνει τη σιωπή της η κόρη του – Τι λέει για την υγεία του

Κώστας Βουτσάς: Λύνει τη σιωπή της η κόρη του – Τι λέει για την υγεία του

Αισιόδοξοι εμφανίζονται οι θεράποντες ιατροί για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου ηθοποιού Κώστα Βουτσά, σύμφωνα με την κόρη του Σάντρα Βουτσά.

Όπως είπε στο δελτίο ειδήσεων του ANT1 η Σάντρα Βουτσά, η κατάσταση του Κώστα Βουτσά είναι «αργά σταθερή. Αυτό είναι καλό γιατί δείχνει ότι ανταποκρίνεται στη θεραπεία. Έχει μικρή, αλλά σταθερή βελτίωση κάθε μέρα, αυτό για την ηλικία του είναι πολύ σημαντικό».

Όπως εξήγησε οι θεράποντες γιατροί του πατέρα της έχουν σταματήσει τη χορήγηση του φαρμάκου της καταστολής που όπως είπε χαρακτηριστικά, «αυτό σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες ημέρες περιμένουν να αρχίσει να συνέρχεται» και πρόσθεσε ότι «ήδη κάποια όργανα έχουν αρχίσει και λειτουργούν μόνα τους, αλλά δεν θέλουν να κάνουν κάτι απότομα ή γρήγορα».

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε η κόρη του:

Η κόρη του μάλιστα αποκάλυψε ότι η τελευταία φορά που είχε μιλήσει με τον πατέρα του ήταν την Πέμπτη, μία μέρα πριν μπει στο νοσοκομείο, ενώ τόνισε ότι ο Κώστας Βουτσάς είχε μία λοίμωξη που τον ταλαιπωρούσε εδώ και μήνες.

Για 8η μέρα στη ΜΕΘ

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Αττικόν» βρίσκεται για δεύτερη συνεχή εβδομάδα ο Κώστας Βουτσάς.

Το απόγευμα της Παρασκευής (07/02), ο Κώστας Βουτσάς, εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με λοίμωξη του αναπνευστικού και αρχικά νοσηλεύτηκε στη μονάδα εμφραγμάτων.

Από το πλευρό του δεν λείπουν όλες αυτές τις μέρες, τα αγαπημένα του πρόσωπα. Παρούσες η κόρη του Σάντρα Βουτσά και η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού, με την οποία ο Βουτσάς έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Φοίβο.

Σε ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το «ΑΤΤΙΚΟΝ» την Τρίτη (11/02), αναφέρει:

«Ο κ. Κώστας Βουτσάς διακομίσθηκε επειγόντως στο Π.Γ.Ν. "ΑΤΤΙΚΟΝ" την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 και εισήχθη στην Καρδιολογική Μονάδα, με συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και αναπνευστικής του λειτουργίας.

Ο ασθενής διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε το ίδιο βράδυ στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, όπου συνεχίζει να παραμένει σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, με παράλληλη αντιμετώπιση όλων των συνοδών ιατρικών του προβλημάτων».

Αμέριστη είναι από την πρώτη κιόλας ημέρα, η συμπαράσταση του κόσμου, ο οποίος αγωνιά για τις δύσκολες ώρες που περνάει ο ηθοποιός. Οι ευχές όλων είναι να γίνει σύντομα καλά και να επιστρέψει κοντά στους δικούς του ανθρώπους.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στην Καστοριά: Ξεπάγωσε η λίμνη και έπαθε σοκ όλη η πόλη - Τι βρήκαν