ΓΥΝΑΙΚΑ

Βικτόρια Μπέκαμ: Το εξώφυλλο στην Vogue με δημιουργία της Μαρέβας Μητσοτάκη (pics)

Βικτόρια Μπέκαμ: Το εξώφυλλο στην Vogue με δημιουργία της Μαρέβας Μητσοτάκη (pics)

Στο νέο εξώφυλλο της ελληνικής «Vogue» η γνωστή επιχειρηματίας και σχεδιάστρια μόδας Βικτόρια Μπέκαμ ποζάρει φορώντας μια δημιουργία του brand της Μαρέβας Μητσοτάκη «Zeus + Dione».

Η 45χρονη καλλονή επέλεξε ένα εκθαμβωτικό one shoulder, μάξι μπλε φόρεμα για το εξώφυλλο το οποίο αναδεικνύει το κορμί της.

Η Βικτόρια Μπέκαμ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την φωτογραφία της στο εξώφυλλο της Vogue γράφοντας «Λάτρεψα το γεγονός ότι φόρεσα αυτό το όμορφο φόρεμα από το Ελληνικό label Zeus + Dione για το τεύχος Μαρτίου της Vogue Greece».

Στο δεύτερο εξώφυλλο και στο editorial του περιοδικού η γνωστή επιχειρηματίας και σχεδιάστρια φόρεσε ρούχα του brand της. Την φωτογράφηση για το περιοδικό έκανε ο φωτογράφος μόδας Alexi Lubomirski.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

Από την πλευρά της, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη με ανάρτησή της στο Instagram ευχαρίστησε τη Βικτώρια Μπέκαμ και τη Vogue για την τιμή να επιλέξουν ρούχα από τον οίκος της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η φωτογράφιση για την ελληνική «Vogue» έρχεται λίγες μέρες μετά την εβδομάδα μόδας στο Λονδίνο την Κυριακή.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Μάρθα Καραγιάννη: Αποκάλυψη! Αυτή είναι η διάγνωση των γιατρών - Τα νεότερα για την υγεία της

Οι Τούρκοι στην Μεσόγειο και στο Αιγαίο: Τώρα βεβαιώθηκα ότι θα μπουν στην συνεκμετάλλευση