ΕΛΛΑΔΑ

Κώστας Βουτσάς: Ιατρικό ανακοινωθέν - Τα τελευταία νέα για την υγεία του

Κώστας Βουτσάς: Ιατρικό ανακοινωθέν - Τα τελευταία νέα για την υγεία του

Για 15η ημέρα νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ο Κώστας Βουτσάς.

Συνεχίζει την δύσκολη μάχη του ο Κώστας Βουτσάς, καθώς για 15η ημέρα νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Αττικού».

Η οικογένεια του, οι φίλοι του αλλά και απλοί θαυμαστές εδώ και 15 ημέρες αγωνιούν και προσεύχονται ο αγαπημένος ηθοποιός να γίνει καλά και να επιστρέψει δυνατός στο σπίτι και στο θεατρικό σανίδι.

Η σύζυγος του βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό του και όπως ανέφερε σε δηλώσεις της είναι αισιόδοξη πως ο Κώστας της θα γίνει και πάλι καλά.

Με τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν, έγινε γνωστό πως η κατάσταση του αγαπημένου ηθοποιού παραμένει μεν σταθερή, ωστόσο είναι κρίσιμη.

Αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν:

«Ο κύριος Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο Π.Γ.Ν.«ΑΤΤΙΚΟΝ» την Παρασκευή 07 Φεβρουαρίου 2020, με συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και της αναπνευστικής του λειτουργίας.

Μεταφέρθηκε την ίδια ημέρα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται για 15η ημέρα, τραχειοστομημένος και με περιοδική μηχανική υποστήριξη της αναπνευστικής και της νεφρικής του λειτουργίας. Η κατάσταση του έχει σταθεροποιηθεί, αλλά παραμένει κρίσιμη. ​​​​​​

Ο Διοικητής του ΠΓΝ «ΑΤΤΙΚΟΝ».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Μυστηριώδες μήνυμα σε χιλιάδες κινητά τηλέφωνα (pics)

Σχετικές ειδήσεις