ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Πατρών-Πύργου: Φρικτό τροχαίο με δύο νεκρούς

Τραγωδία στην Πατρών-Πύργου: Φρικτό τροχαίο με δύο νεκρούς
patrisnews

Τροχαίο δυστύχημα με δυο νεκρούς σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (23/02) στην είσοδο της Νέας Μανωλάδας στην Ηλεία - Ο ένας είχε χάσει τον αδελφό του πέρυσι σε τροχαίο - Δηλώσεις οργής των δημάρχων Πύργου, Ανδραβίδας Κυλλήνης και Πηνειού

Δύο νεκροί και μία τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στις 10 το βράδυ της Κυριακής στην ΕΟ Πατρών – Πύργου στο ύψος της Νέας Μανωλάδας.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκαν μετωπικά δύο ΙΧ πάνω στα οποία έπεσαν δύο νταλίκες. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να βρουν ακαριαίο θάνατο οι οδηγοί των δύο ΙΧ και να τραυματισθεί ελαφρά ο επιβάτης ενός εκ των δύο φορτηγών. Και οι δύο νεκροί είναι κάτοικοι της περιοχής και συγκεκριμένα ο ένας κάτοικος εν ζωή Βάρδας και ο άλλος Π. Μανωλάδας.

Πρόκειται για τους Γ.Ν. και Β. Ι. Ο πρώτος είχε χάσει τον αδελφό του πέρυσι σε τροχαίο στον Μπράλο. Επίσης σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δεύτερος επέστρεφε από βάπτιση.

Ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας που πληροφορήθηκε το θανατηφόρο τροχαίο δήλωσε: «Έλεος ! Δεν μπορούμε να μετράμε πλέον άλλους νεκρούς! Θα πρέπει να κλείσουμε οριστικά αυτή την καρμανιόλα! Τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες των νεκρών.»

Ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος δήλωσε: «Επιτέλους πρέπει να μπει ένα τέλος στην πολιτική διγλωσσία και στις υπεκφυγές ευθυνών κάποιων αιρετών. Ο λαός πρέπει την Τετάρτη να δώσει βροντερό παρών στην συγκέντρωση. Όχι άλλους νεκρούς! Συλλυπητήρια στις οικογένειες των νεκρών»

Ο δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος δήλωσε: «Φθάνει! Όχι άλλο αίμα αθώων ανθρώπων στο δρόμο-φονιά. Ας αναλογιστούν επιτέλους κάποιοι τις ευθύνες τους. Την Τετάρτη πρέπει όλοι να δώσουμε οριστικό τέλος στην καρμανιόλα και να απαιτήσουμε την άμεση κατασκευή σύγχρονου αυτοκινητόδρομου. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια των νεκρών»

Η Τροχαία διερευνά τις συνθήκες και τα αίτια του δυστυχήματος.

Πηγή: patrisnews

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμήπου συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ριζικές αλλαγές σε Δημοτικά και Γυμνάσια: Τι ώρα θα ξεκινούν τα μαθήματα - Τι είπε η Νίκη Κεραμέως

Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο ιδιοκτήτης του ταχυφαγείου μετά τις μαχαιριές του υπαλλήλου του (pics)

Σχετικές ειδήσεις