ΕΛΛΑΔΑ

Κοροναϊός στην Ελλάδα: Αυτό το σχολείο θα παραμείνει σήμερα κλειστό - Πανικός στα σούπερ μάρκετ

Κοροναϊός στην Ελλάδα: Αυτό το σχολείο θα παραμείνει σήμερα κλειστό - Πανικός στα σούπερ μάρκετ

Κλειστό θα παραμείνει σήμερα Πέμπτη (27/2) για προληπτικούς λόγους το 105ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης.

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργείων Υγείας και Παιδείας που υπεγράφη σήμερα, το 105ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης θα παραμείνει κλειστό, σήμερα, Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020, για προληπτικούς λόγους.

Σύμφωνα με πήγες που πρόσκεινται στην ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, το συγκεκριμένο σχολείο στη Θεσσαλονίκη, θα παραμείνει κλειστό για προληπτικούς λόγους, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο επαφής μέλους της σχολικής κοινότητας με νοσούντα από κοροναϊό.

Υπενθυμίζεται ότι πραγματοποιήθηκε απολύμανση στο κτήριο του δημαρχείου Θεσσαλονίκης, καθώς το είχε επισκεφθεί η 38χρονη που είναι το πρώτο κρούσμα του κοροναϊού στην Ελλάδα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Αδειάζουν τα σούπερ μάρκετ στη Θεσσαλονίκη

Πανικός επικρατεί στη Θεσσαλονίκη από τη στιγμή που επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κοροναϊού στην Ελλάδα, με την κίνηση των σούπερ μάρκετ να έχει αυξηθεί κατακόρυφα και τους πολίτες να σπεύδουν να προμηθευτούν είδη πρώτης ανάγκης.

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι μετά την επίσημη ανακοίνωση των υγειονομικών αρχών πολλοί ήταν οι πολίτες που έσπευσαν σε σούπερ μάρκετ αδειάζοντας τα ράφια από είδη πρώτης ανάγκης. Σύμφωνα μάλιστα με το thestival, τα πρώτα ράφια που άδειασαν ήταν αυτά με το αλεύρι, τη ζάχαρη και τα παξιμάδια.