ΕΛΛΑΔΑ

Κουλούρης: Αγνώμων και με μίσος κομπλεξικού ο Παπουτσής

Κουλούρης: Αγνώμων και με μίσος κομπλεξικού ο Παπουτσής

Νέα πυρά κατά του Χρήστου Παπουτσή εξαπέλυσε ο Κίμων Κουλούρης, καταλογίζοντας στον πρώην υπουργό αγνωμοσύνη και μίσος κομπλεξικού.

Μιλώντας στο σταθμό Mega, ο κ. Κουλούρης χρησιμοποίησε δεύτερο ενικό για να απευθυνθεί στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, που έδωσε συγχαρητήρια στους άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που ενεπλάκησαν στο περιστατικό με τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ.

«Αλήθεια, Χρήστο Παπουτσή τους συνεχάρης διότι μπροστά στο 15χρονο παιδί μου, που το ξέρεις καλά, άρπαζαν από το μανίκι τον πατέρα τους να τον πετάξουν έξω από το αυτοκίνητο; Τους συνεχάρης, Χρηστάκη Παπουτσή, γιατί περικυκλώθηκε αυτό το αυτοκίνητο από 30 αστυνομικούς ειδικών δυνάμεων με ειδικό σήμα; Τους συνεχάρης Χρήστο Παπουτσή γιατί εξύβριζαν και ασχημονούσαν μπροστά σε έναν πολίτη που λέγεται Κίμων Κουλούρης;», ανέφερε ο πρώην υπουργός.

Συνεχίζοντας την κατά μέτωπον επίθεση, ο κ. Κουλούρης τόνισε: «Άκουσε Χρήστο Παπουτσή, να εξηγηθούμε. Αποδεικνύεσαι αγνώμων, γιατί έλεγες πολλές φορές ότι 'στον Κουλούρη οφείλω την εξέλιξή μου που με γνώρισε στον Ανδρέα Παπανδρέου'. Και έχεις μίσος μαζί μου, έχεις το μίσος του κομπλεξικού, το μίσος του ανθρώπου που παρά την επιμονή σου και τις πιέσεις δεν δέχτηκα να συμπορευθώ στην επιλογή σου να βγάλεις τον Γιωργάκη Παπανδρέου».