ΕΛΛΑΔΑ

Έβρος: Έφτασαν τα προϊόντα της SUPERFOODS – Σπουδαία βοήθεια για τον Στρατό και την Αστυνομία

Έβρος: Έφτασαν τα προϊόντα της SUPERFOODS – Σπουδαία βοήθεια για τον Στρατό και την Αστυνομία

Την ώρα που οι άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας δίνουν μεγάλη μάχη για να μην «πέσει» ο Έβρος και περάσουν στη χώρα μας χιλιάδες παράνομοι μετανάστες, η SUPERFOODS S.A. τους παρέχει σημαντική στήριξη.

Η κορυφαία εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής προσφέρει τα προϊόντα της που βοηθούν στην τόνωση και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού, δείχνοντας έτσι έμπρακτα την συμπαράστασή της αυτές τις κρίσιμες ώρες.

Στο ιερό καθήκον που έχουν οι άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων για τη διασφάλιση της εθνικής μας ακεραιότητας, η SUPERFOODS στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης, στέλνοντας συμπληρώματα διατροφής βασισμένα στις υπερτροφές για ενέργεια.

Τα συμπληρώματα της SUPERFOODS θα διατεθούν σε όλους τους άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων, του Λιμενικού, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, από τον Έβρο μέχρι το Καστελλόριζο.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η SUPERFOODS S.A.:

«Με πλήρη συναίσθηση των δύσκολων ωρών που περνάει η Πατρίδα μας και με αίσθημα ευθύνης προς τους άντρες των σωμάτων ασφαλείας που υπερβάλουν εαυτούς για την ασφάλεια των συνόρων μας, η εταιρεία μας Superfoods S.A είναι δίπλα στις προσπάθειες και στις ανάγκες των ανθρώπων αυτών, και στέλνει άμεσα συμπληρώματα διατροφής βασισμένα στις υπερτροφές για ενέργεια, τόνωση και ενίσχυση του ανοσοποιητικού.

Από τον Έβρο ως το Καστελόριζο χιλιάδες άντρες του Στρατού, της Αστυνομίας και του Λιμενικού στηρίζουν την Ελλάδα. Χρέος των υπόλοιπων Ελλήνων είναι να τους στηρίξουμε με όποιον τρόπο μπορούμε».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» από τον στρατηγό Κωσταράκο: «Η εισβολή στα σύνορα έχει ήδη αρχίσει»

Κοροναϊός: Πραγματική μαρτυρία ασθενούς - «Έτσι είναι να έχεις τον ιό»