ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο ΣΟΚ από Έβρο: Τούρκοι στρατιώτες χτυπούν και ξεφτιλίζουν μετανάστες

Βίντεο ΣΟΚ από Έβρο: Τούρκοι στρατιώτες χτυπούν και ξεφτιλίζουν μετανάστες

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στον Έβρο από την τουρκική πλευρά - Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται ξεκάθαρα πως ξεφτιλίζουν οι Τούρκοι τους πρόσφυγες και τους μετανάστες

Αυτός είναι προφανώς ο ρόλος των 1000 Τούρκων στρατιωτών που έφτασαν τις τελευταίες ώρες στην συνοριογραμμή του Έβρου: να ξυλοφορτώνουν τους μετανάστες που θέλουν να επιστρέψουν στην Τουρκία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ηλεκτρισμένη είναι για ακόμη μια ημέρα η ατμόσφαιρα στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο, καθώς συνεχίζει να γίνεται χρήση χημικών από την τούρκικη πλευρά.

Υπενθυμίζεται ότι επεισόδια σημειώθηκαν καθ' όλη την διάρκεια της νύχτας στις Καστανιές με τις ελληνικές δυνάμεις αν αποκρούουν διαδοχικές επιθέσεις προς τα ελληνικά σύνορα.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 7 Μαρτίου έγιναν επιθέσεις από την πλευρά της Τουρκίας με στόχο να διασπαστεί ο φράχτης που έχει τοποθετήσει η Ελλάδα στα σύνορα της και που καθημερινά ενισχύεται όχι μόνο από δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και του στρατού αλλά και με ειδικές υπερκατασκευές που μεταφέρονται από τεράστια φορτηγά του ελληνικού στρατού.

Διαβάστε επίσης:

Έβρος: «Πόλεμος» ξανά στις Καστανιές – Άγρια επεισόδια, οι Τούρκοι ρίχνουν πάλι χημικά

Την ίδια ώρα φωτογραφίες με μετανάστες οι οποίοι ξεφτιλίζονται από Τούρκους κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι φωτογραφίες αυτές στήνονται από τους Τούρκους για να παρουσιαστούν αργότερα ως μέσο προπαγάνδας κατά των Ελλήνων.

Δείτε τις απάνθρωπες φωτογραφίες που στήνει η τουρκική προπαγάνδα