ΕΛΛΑΔΑ

Κοροναϊός στην Ελλάδα: Τι έδειξαν τα αποτελέσματα για το «ύποπτο» κρούσμα στο «Blue Star Μύκονος»

Κοροναϊός στην Ελλάδα: Τι έδειξαν τα αποτελέσματα για το «ύποπτο» κρούσμα στο «Blue Star Μύκονος»

Αρνητικό το δείγμα του εργαζόμενου στο πλοίο που απέπλευσε το βράδυ της Τετάρτης (11/03) από Καβάλα.

Συνεχίζει τελικά το ταξίδι του, αφού απέπλευσε από το λιμάνι της Λήμνου, το πλοίο «Blue Star Mykonos» που παρέμενε από χθες το βράδυ στο νησί, με 341 επιβάτες και 77 μέλη πλήρωμα, μετά την αναφορά ότι μέλος του πληρώματος εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα για κοροναϊό.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Τετάρτης (11/3) μέλος του πληρώματος παρουσίασε ύποπτα συμπτώματα κοροναϊού και αποβιβάστηκε στο λιμάνι της Καβάλας. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της περιοχής.

Όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι η Αttica Group, κατόπιν οδηγιών του ΕΟΔΥ και σε συνεννόηση με τις λιμενικές αρχές, το πλοίο απέπλευσε από το λιμάνι της Λήμνου στις 15.00 προκειμένου να εκτελέσει το υπόλοιπο του δρομολογίου του για Μυτιλήνη-Οινούσσες-Χίο-Βαθύ Σάμου-Καρλόβασι-Φούρνοι-Αγ. Κήρυκο-Μύκονο-Σύρο-Πειραιά.

Όπως αναφέρει επίσης η εταιρεία, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, το πλοίο δεν θα επιβιβάσει επιβάτες από τους λιμένες αναχώρησης.

Οι ήδη επιβαίνοντες επιβάτες θα αποβιβαστούν στους λιμένες προορισμού τους.

ΚΟΡΟΝΑΪΟΣ: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

«Δεν μας ενημέρωσε κανείς»

Σε καραντίνα μέσα στο «Blue Star Mykonos» στο λιμάνι της Λήμνου, από τα ξημερώματα της Τετάρτης μέχρι και το μεσημέρι της Πέμπτης, βρέθηκαν εκατοντάδες επιβάτες, καθώς πριν ξεκινήσει το ταξίδι του από την Καβάλα, μέλος του πληρώματος εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα για κοροναϊό.

Σύμφωνα με μαρτυρία επιβάτιδας, η οποία μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, «είδαμε ένα ασθενοφόρο να έρχεται και να παίρνει κάποιον από το πλήρωμα», ενώ τόνισε ότι δεν τους ενημέρωσε κανείς για το τι συμβαίνει.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κοροναϊός στην Ελλάδα: Στα 99 πλέον τα επιβεβαιωμένα κρούσματα - 10 νέα ανακοινώθηκαν σήμερα (11/03)

Κοροναϊός στην Ελλάδα: Αυτό είναι το τηλέφωνο που πρέπει να καλέσετε σε περίπτωση ανάγκης

Σχετικές ειδήσεις