ΕΛΛΑΔΑ

Η ανάρτηση του Τσιτσιπά για τον κοροναϊό - Τι απάντησε ο Μητσοτάκης

Η ανάρτηση του Τσιτσιπά για τον κοροναϊό - Τι απάντησε ο Μητσοτάκης

Κοροναϊός: Με μια ανάρτηση στο Twitter σχολίασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλλουμε όλοι μας ούτως ώστε να μειωθεί η διασπορά του κοροναϊού στη χώρα μας - Την ανάρτησή του σχολίασε και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Έλληνας τενίστας, εξέφρασε την ανησυχία του, τονίζοντας πως «Ο κορονοϊός μας αφορά όλους και πρέπει όλοι να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μειώσουμε τη διασπορά του. Να προστατευτούμε εμείς, αλλά και να προστατέψουμε τους πιο ευάλωτους.»

Δείτε την ανάρτησή του:

Ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, έσπευσε να ευχαριστήσει τον διεθνούς φήμης τενίστα, τονίζοντας πως δεν είμαστε υπεύθυνοι μόνο για τον εαυτό μας, αλλά και για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες δίπλα μας.

Γιαμαρέλλου: «34 νέα κρούσματα κοροναϊού στην Ελλάδα - 133 τα συνολικά»

Στην αποκάλυψη ότι τα κρούσματα του κοροναϊού στην Ελλάδα αυξήθηκαν από 99 σε 133 την Πέμπτη (12/03) προχώρησε η λοιμωξιολόγος και ομότιμη καθηγήτρια Παθολογίας του ΕΚΠΑ, Ελένη Γιαμαρέλλου.

Με βάση όσα είπε η κ. Γιαμαρέλλου στο MEGA τα νέα κρούσματα στην Ελλάδα είναι 34.

Συνολικά, λοιπόν, η χώρα μας μετρά 133 κρούσματα. Μεταξύ αυτών, 10 είναι «ορφανά».

Σημειώνεται ότι την επόμενη ώρα αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από το υπουργείο Υγείας για την πορεία εξάπλωσης του Covid-19 στη χώρα μας.

Το πρώτο θύμα του κοροναϊού στην Ελλάδα ανακοινώθηκε το πρωί της Πέμπτης, καθώς κατέληξε τα ξημερώματα ο 66χρονος από την Ηλεία που είχε προσβληθεί από τον ιό Covid-19 και νοσηλευόταν από την περασμένη Πέμπτη (5/3) στη μονάδα αρνητικής πίεσης του Νοσοκομείου Πατρών.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κοροναϊός: Αποζημίωση 500 ευρώ το μήνα σε εργαζόμενους - Δείτε ποιους αφορά

Σχετικές ειδήσεις