ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Έρημη πόλη η Πάτρα - Άδειοι δρόμοι και κλειστά μαγαζιά

Κορονοϊός: Έρημη πόλη η Πάτρα - Άδειοι δρόμοι και κλειστά μαγαζιά

Κορονοϊός: Σε συναγερμό βρίσκεται η χώρα με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του Κορονοϊού να αυξάνονται διαρκώς. Η ελληνική Κυβέρνηση ενημερώνει συνεχώς τους πολίτες για το τι πρέπει να κάνουν ώστε να προφυλαχθούν ενώ παράλληλα παίρνει  μέτρα ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα - Η Πάτρα στο σύνολο της έχει ερημώσει, ενώ ελάχιστοι είναι εκείνοι που κυκλοφορούν στους δρόμους. 

Μάλιστα το πρωί του Σαββάτου (14/03) πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου η ημερήσια σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την εξέλιξη της εξάπλωσης του κορονοϊού και την υλοποίηση των μέτρων αντιμετώπισής του.

Διαβάστε επίσης: Κορονοϊός: Νέα μέτρα - Δείτε τι θα ισχύει για σούπερ μάρκετ, Μέσα Μεταφοράς και πτήσεις προς Ιταλία

Έρημη πόλη η Πάτρα

Μετά και τις εξαγγελίες τις κυβέρνησης καφετέριες και εστιατόρια στην Πάτρα κατέβασαν ρολά.

Δείτε τις φωτογραφίες από την «νεκρωμένη» πόλη

Έρημη πόλη η Πάτρα, μετά τα νέα περιοριστικά μέτρα που ανακοίνωσε το απόγευμα του Σαββάτου το Υπουργείο Υγείας για την εξάπλωση του κορονοϊού.

Μετά τα σχολεία, πανεπιστήμια, φροντιστήρια, ΙΕΚ, Μουσεία, γυμναστήρια, η κυβέρνηση αποφάσισε να κλείσουν όλα τα εμπορικά κέντρα, τα καφέ, τα εστιατόρια και ταβέρνες εκτός από τα delivery και take away.

Με τη νέα αυτή ανακοίνωση κατεβάζουν ρολά τα καφέ και καταστήματα εστίασης στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας που υπολογίζεται σε 2.000 ενώ οι εργαζόμενοι που απασχολούνται σε αυτά ξεπερνούν τους 15.000.

Patra2.jpg

Ελάχιστος είναι ο κόσμος που κυκλοφορεί στους δρόμους της Πάτρας ενώ κεντρικές πλατείες, που άλλοτε σφύζουν από ζωή, από ντόπιους αλλά και φοιτητές είναι άδειες.

Κεντρικοί δρόμοι, μεγάλα εμπορικά κέντρα, ταβέρνες αλλά και καφετέριες που τέτοιες ηλιόλουστες μέρες σφύζουν από ζωή ανήκουν πλέον στο παρελθόν αφού η πανδημία έχει κλείσει στα σπίτια τους τους πολίτες.

Σήμερα Σάββατο(14/03) το κέντρο της Πάτρας θυμίζει έρημη πόλη αφού μετά τα έκτακτα μέτρα της κυβέρνησης για να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού, οι καφετέριες και τα εμπορικά κέντρα έχουν κατεβάσει ρολά.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ