ΕΛΛΑΔΑ

Πέντε οχήματα στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό από την Volvo Car Hellas για την ενίσχυση του έργου του

Πέντε οχήματα στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό από την Volvo Car Hellas για την ενίσχυση του έργου του
Ε.Ε.Σ.

Η Volvo Car Hellas παραχώρησε πέντε οχήματά της στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, για όσο χρονικό διάστημα διαρκέσει η κρίση του κορονοϊού, αναγνωρίζοντας το πολυποίκιλο έργο του και ειδικότερα τις πολυάριθμες δράσεις που υλοποιούνται από τους εθελοντές και τους εργαζομένους του Οργανισμού για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Covid-19 σε όλη την Ελλάδα. 

Τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές, ενώ η προσφορά της εταιρείας περιλαμβάνει και το κόστος του καυσίμου για τις μετακινήσεις.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιος Αυγερινός βρέθηκε σήμερα, Πέμπτη 9 Απριλίου 2020, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας προκειμένου να παραλάβει και επίσημα τα αυτοκίνητα.

«Μια τέτοια πρωτοβουλία δείχνει την έμπρακτη υποστήριξη της εταιρείας "Volvo Car Hellas" στο ανθρωπιστικό μας έργο και μας δίνει τη δυνατότητα να ανταποκριθούμε, ακόμα καλύτερα, στις αυξημένες ανάγκες της εποχής. Ευελπιστούμε, ότι η ως άνω προσφορά θα βρει και άλλους μιμητές, καθόσον οι ανάγκες του Οργανισμού μας την τρέχουσα χρονική περίοδο είναι αρκετά μεγάλες» δήλωσε ο κ. Αυγερινός.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Οι 100 ημέρες της πανδημίας που άλλαξε τον κόσμο

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις