ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Συγκίνηση και ενθουσιασμός στο Αττικόν - Ένας ακόμη ασθενής βγήκε από τη ΜΕΘ

Κορονοϊός: Συγκίνηση και ενθουσιασμός  στο Αττικόν - Ένας ακόμη ασθενής βγήκε από τη ΜΕΘ

Κορονοϊός: Χαρά, συγκίνηση και ενθουσιασμός επικρατεί στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Αττικόν καθώς ένας ακόμη ασθενής κατάφερε να βγει νικητής στη μάχη με τον κορονοϊό και να βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας που νοσηλευόταν

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, ο 48χρονος, που ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, ήταν το πρώτο κρούσμα της Νάξου και ήρθε διασωληνωμένος με αεροδιακομιδή στο Νοσοκομείο Αττικόν. Μόλις Xθες, Μεγάλη Τρίτη αποσωληνώθηκε και καταγράφηκε η στιγμή που βγαίνει από την ΜΕΘ.

Όπως θα δείτε στο βίντεο η συγκίνηση ήταν μεγάλη καθώς ο 48χρονος δεν ήταν μόνος του σε αυτήν την μάχη. Δίπλα του ήταν οι γιατροί και οι νοσηλευτές που τον βοήθησαν να την κερδίσει καθώς είναι τα μοναδικά πρόσωπα που συναναστρέφονται. Ένας από τους ασθενείς που κατάφερε επίσης να πάρει εξιτήριο από τη ΜΕΘ υποσχέθηκε στο προσωπικό του νοσοκομείου να τους κάνει ένα μεγάλο τραπέζι για να γιορτάσουν όλοι μαζί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μέχρι στιγμής το Νοσοκομείο Αττικόν έχει περιθάλψει 96 ασθενείς με κορονοϊό, ενώ 13 άτομα έχουν εισαχθεί στη ΜΕΘ. Από αυτούς οι 56 έχουν πάρει εξιτήριο.

Δείτε επίσης ποια είναι η διαδικασία την οποία ακολουθεί το προσωπικό του νοσοκομείου από την στιγμή που κάποιος ασθενής ύποπτος για κορονοϊό εξετάζεται.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Χαρδαλιάς: Πάσχα μόνο στο σπίτι - Έχουμε δρόμο για την άρση των μέτρων

Σχετικές ειδήσεις