ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός - Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Μπλόκο στα διόδια Ελευσίνας - Συνεχείς έλεγχοι για παραβάτες

Κορονοϊός - Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Μπλόκο στα διόδια Ελευσίνας -  Συνεχείς έλεγχοι για παραβάτες

Κορονοϊός - Όλες οι Ειδήσεις:  Συνεχίζονται με αμέιωτο ρυθμό τα «μπλόκα» και τα αυστηρά μέτρα από την Αστυνομία, έτσι ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε παράβαση -Συνεχείς έλεγχοι πραγματοποιούνται στα διόδια της Ελευσίνας.

«Μάχη» για να μην φύγει κανείς προς την επαρχία, δίνει η Ελληνική Αστυνομία, με στόχο να μειωθεί στο ελάχιστον ο κίνδυνος της διασποράς του κορονοϊού.

Όπως φαίνεται στις εικόνες που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του Newsbomb.gr, στα διόδια της Ελευσίνας, κυκλοφορούν ελάχιστα οχήματα, τα οποία σταματούν οι αστυνομικοί, ούτως ώστε να επιδείξουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Οι έλεγχοι των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. είναι πολύ αυστηροί, τόσο στα διόδια των Εθνικών οδών όσο και στους παράδρομους. Σημειώνεται ότι για να μετακινηθούν οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν μαζί του το Ε1 και την αστυνομική τους ταυτότητα, ώστε να αποδεικνύουν ότι είναι μόνιμοι κάτοικοι στην επαρχία.

Αξίζει να σημειωθεί πως στα διόδια δεν υπάρχουν υπάλληλοι.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Οι πολίτες, δείχνουν να έχουν συμμορφωθεί στα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας και στις συστάσεις του καθηγητή λοιμωξιολογίας και εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας, Σωτήρη Τσιόδρα, αλλά και του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, καθώς καμία παράβαση δεν έχει πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής σήμερα. Όλοι οι οδηγοί έχουν τα απαραίτητα έγγραφα, ενώ οι περισσότεροι πηγαίνουν στις δουλειές τους.

Βίντεο από το σημείο:

Δείτε φωτογραφίες από την Ελευσίνα στην gallery:

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΤΟ NEWSBOMB.GR ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φορολογικές δηλώσεις 2020: Άνοιξε η πλατφόρμα στο TAXISnet - Οι σημαντικότερες αλλαγές

Σχετικές ειδήσεις