ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτες μπήκαν με αυτοκίνητο σε κοσμηματοπωλείο στο Κορδελιό

Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτες μπήκαν με αυτοκίνητο σε κοσμηματοπωλείο στο Κορδελιό

Διάρρηξη πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (21/4) στη Δυτική Θεσσαλονίκη. Άγνωστοι δράστες εισέβαλαν σε κοσμηματοπωλείο στο Κορδελιό αφού προηγουμένως επιχείρησαν να ρίξουν τα ρολά ασφαλείας με φορτηγάκι.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης, περίπου στις 04:30, στην περιοχή του Κορδελιού, στην οδό Α. Παπανδρέου.

Ωστόσο, καθώς το κατάστημα είναι γωνιακό, οι διαρρήκτες εισέβαλαν σε αυτό από το στενάκι, αφού προηγουμένως μετακίνησαν τον κάδο σκουπιδιών. Στη συνέχεια προσπάθησαν να ανοίξουν δίοδο στα ρολά κάνοντας όπισθεν με το φορτηγάκι.

Οι σειρήνες χτυπούσαν, οι ένοικοι της πολυκατοικίας αλλά και των παρακείμενων κατοικιών βγήκαν στα μπαλκόνια, οι κάμερες κατέγραφαν τις κινήσεις των διαρρηκτών αλλά εκείνοι συνέχιζαν απτόητοι να μαζεύουν ό,τι μπορούσαν από τα ράφια και τις προθήκες, ακριβά ρολόγια και κοσμήματα.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Κορονοϊός: Πώς και πότε θα λήξει η καραντίνα σε Ελλάδα και Ευρώπη

Κορονοϊός: Θα πάμε διακοπές φέτος; Η απάντηση από τον λοιμωξιολόγο Νίκο Σύψα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ

Οι διαρρήκτες μπήκαν μέσα στο κοσμηματοπωλείο μέσα από ένα μικρό άνοιγμα που κατάφεραν να δημιουργήσουν με το φορτηγάκι, ενώ συνεργοί τους προσπαθούσαν να κρατούν τη δίοδο ανοιχτή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες ήταν πέντε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο ηθοποιός Μπάμπης Γιωτόπουλος