ΕΛΛΑΔΑ

Κορoνοϊός - Συγκλονίζει η πεθερά του 35χρονου: «Βρισκόμαστε σε σοκ, δεν είχε πρόβλημα υγείας...»

Κορoνοϊός - Συγκλονίζει η πεθερά του 35χρονου: «Βρισκόμαστε σε σοκ, δεν είχε πρόβλημα υγείας...»
INTIME NEWS

Για το «χρονικό» του θανάτου του 35χρονου από τον κορονοϊό μίλησε η μητέρα της συζύγου του άτυχου άνδρα, στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ.

Η πεθερά του 35χρονου, που κατέληξε στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος στη Θεσσαλονίκη, έκανε λόγο για ένα νεότατο παιδί, που γυμναζόταν και δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας.

«Βρισκόμαστε σε σοκ... Μέχρι την Παρασκευή δούλευε ο γαμπρός μου. Την Παρασκευή το βράδυ είχε ρίγος. Το Σάββατο το πρωί έκανε πυρετό 38. Κατέβηκε με κομπρέσες κλπ έπαιξε με την μικρή τον είδα στο μπαλκόνι να κάθεται με την κόρη του να παίζουν. Είμαστε σε καραντίνα, δεν βγαίναμε πουθενά, το παιδάκι το παίζανε στο μπαλκόνι οι γονείς. Το βράδυ ξανάκανε πυρετό 38,5, βάλαμε πάλι κομπρέσες», όπως περιέγραψε η πεθερά του 35χρονου.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο:

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Κορονοϊός: Πώς και πότε θα λήξει η καραντίνα σε Ελλάδα και Ευρώπη

Κορονοϊός: Θα πάμε διακοπές φέτος; Η απάντηση από τον λοιμωξιολόγο Νίκο Σύψα

Κορονοϊός: Προσοχή! Μέχρι πότε ισχύουν τα έκτακτα μέτρα και τα τσουχτερά πρόστιμα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ

«Την Κυριακή παίρνουν τηλέφωνο στον ΕΟΔΥ, και τους λένε πρέπει να καθίσετε σπίτι σας "3 μέρες και θα δούμε μετά". Δεν ξέρουν τι τούς γίνεται στον ΕΟΔΥ, πρέπει να είναι ανεύθυνοι ο άνθρωποι, γιατί δεν γίνεται να το λένε αυτό. Ενημερώνει η κόρη μου αν είναι κάτι σοβαρό να πάνε στο νοσοκομείο γιατί υπάρχει 1,5 έτους κοριτσάκι. Πήραμε γιατρό τηλέφωνο τη Δευτέρα λέει μπορεί να είναι ίωση και μας έδωσε αντιβίωση τηλεφωνικώς», είπε μεταξύ άλλων.

Και συνέχισε λέγοντας: «Τον πήγα εγώ στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος... Το κράτος μας άφησε αβοήθητους κανένας δε μας βοήθησε. Στο νοσοκομείο πήγε περπατώντας, στην εισαγωγή είχε 38 πυρετό και 95 οξυγόνο. Μόνο ο πυρετός του ήταν... Μας είπαν "θα περιμένετε μόνο αν έχετε σύμπτωμα θα κάνετε το τεστ". Το παιδί ήταν τόσες μέρες με πυρετό. Αδιαφορία πλήρης. Τού κάνανε 2 τεστ βγήκαν αρνητικά».

Όπως αναφέρει η μητέρα της συζύγου του άτυχου άνδρα την Πέμπτη ο 35χρονος μεταφέρθηκε στο Γεννηματά, όπου υποβλήθηκε σε αξονική και διαγνώσθηκε με πολύ βαριά πνευμονία. «Παρασκευή το βράδυ, 12 η ώρα, μας παίρνει τηλέφωνο ο γιατρός ότι θα τον διασωληνώσουν και θα τον κατεβάσουν στη ΜΕΘ γιατί είχε επιδεινωθεί η κατάσταση του, αλλά από την Πέμπτη είχαν αρχίσει να του βάζουν οξυγόνο. Απαράδεκτοι στη ΜΕΘ μια φορά επικοινωνούσαμε μαζί τους, το μεσημέρι, για να μας πουν τι θα γινόταν και για άλλη επικοινωνία μας είπαν "δεν επιτρέπεται"», προσθέτει.

«Όταν απεβίωσε ο γαμπρός μου μάς είπαν ότι πρέπει να κάνουμε το τεστ κι ακόμα να επικοινωνήσουν μαζί μου...» δήλωσε ακόμη η μητέρα της συζύγου του άτυχου άνδρα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: 121 θάνατοι στην Ελλάδα - 156 νέα κρούσματα - 2.401 στο σύνολο

Σχετικές ειδήσεις