ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο περιστατικό στο Αγρίνιο: Τον έδειραν 20 άτομα επειδή τους… στραβοκοίταξε

Απίστευτο περιστατικό στο Αγρίνιο: Τον έδειραν 20 άτομα επειδή τους… στραβοκοίταξε
INTIME NEWS

Ένα περίεργο και ταυτόχρονα σοβαρό περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής (24/04) στο Αγρίνιο, παρά τα περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας για την πανδημία του κορονοϊού.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, στις 04:00 π.μ συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης ένας 19χρονος που νωρίτερα το βράδυ, περί τις 22:00 μ.μ φέρεται μαζί με άλλα 19 άτομα να επιτέθηκαν σε έναν 18χρονο. Το περιστατικό, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έλαβε χώρα στην οδό Καζαντζάκη.

Από τα άτομα που αναζητούνται, οι τέσσερις έχουν ήδη ταυτοποιηθεί. Πρόκειται για τρεις 19χρονους και έναν ανήλικο, ηλικίας 16 ετών.

Από την επίθεση που δέχθηκε ο 18χρονος απεκόμισε χτυπήματα στο πρόσωπο και στο κεφάλι, για τα οποία και μετέβη στο Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Στο ερώτημα των αστυνομικών αναφορικά με τα κίνητρα της επίθεσης που δέχθηκε, ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι έγινε γιατί τους… στραβοκοίταξε.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, φαίνεται ότι τα κίνητρα της επίθεσης είχαν να κάνουν με προσωπικές διαφορές μεταξύ του θύματος και του συλληφθέντα.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί αφορά την πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ανατριχιαστικές εικόνες από «το ποτάμι του αίματος» (Pics)

Σχετικές ειδήσεις