ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στην Εθνική Οδό: Νταλίκα τυλίχθηκε στις φλόγες - Εντυπωσιακές εικόνες

Συναγερμός στην Εθνική Οδό: Νταλίκα τυλίχθηκε στις φλόγες - Εντυπωσιακές εικόνες

Σοκαρισμένος και δίχως να είναι σε θέση να κάνει κάτι ο οδηγός που έβλεπε το όχημα που οδηγούσε να έχει τυλιχθεί στις φλόγες και λίγα λεπτά αργότερα να έχει μετατραπεί σε στάχτες.

Η νταλίκα που οδηγούσε ο νεαρός οδηγός λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι της Τρίτης παραδόθηκε στις φλόγες.

Η νταλίκα κινείτο στην ΕΟ Πατρών – Πύργου, με κατεύθυνση την Πάτρα και την στιγμή που βρισκόταν στην αερογέφυρα στη Γαστούνη, κοντά στο πολυκατάστημα «Ρουμελιώτης», ο οδηγός αντιλήφθηκε έντονο καπνό στην καμπίνα του. Αμέσως ακινητοποίησε το όχημα και κατέβηκε να δει τι συμβαίνει.

Από τον χώρο του κινητήρα ξεπηδούσαν φλόγες. Πριν προλάβει να κάνει κάποια άλλη κίνηση, οι φλόγες επεκτάθηκαν και άρχισαν να κατακαίουν τον τράκτορα.

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας και Λεχαινών, ενώ άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού μαζί με Αστυνομικούς από την Τροχαία Αμαλιάδας, διέκοψαν την κυκλοφορία στην ΕΟ, παρακάμπτοντας τα οχήματα μέσα από τη Γαστούνη.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατέβαλαν προσπάθειες να σβήσουν τη φωτιά αλλά δεν τα κατάφεραν και το όχημα που ήταν κενό φορτίου και ανήκει σε μεταφορική εταιρεία με έδρα την Θεσσαλονίκη καταστράφηκε ολοσχερώς.

Δείτε τις εικόνες από το περιστατικό στην παρακάτω gallery:

Πηγή: patrisnews.com

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Σκασμένοι» όλοι για ποτό: Συναγερμός για τα take away πάρτι – Έρχονται πρόστιμα χιλιάδων ευρώ