ΕΛΛΑΔΑ

Της... πλατείας και σήμερα: Μοτοπορεία στην Αγ. Παρασκευή - Το αδιαχώρητο σε Ν. Σμύρνη και Λυκαβηττό

Της... πλατείας και σήμερα: Μοτοπορεία στην Αγ. Παρασκευή - Το αδιαχώρητο σε Ν. Σμύρνη και Λυκαβηττό
Intime News

Παρά τις συστάσεις των ειδικών, οι Αθηναίοι ξεχύθηκαν για ακόμα μία μέρα στις πλατείες και συγχρωτίστηκαν μη τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας σε πολλές περιπτώσεις.

Ο καλός καιρός έβγαλε έξω τους Αθηναίους την Παρασκευή (08/05), με μεγάλες συναθροίσεις να παρατηρούνται σε Λυκαβηττό, Νέα Σμύρνη αλλά και Αγία Παρασκευή.

Μοτοπορεία στην Αγία Παρασκευή

Δεκάδες νεαροί κινήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (08/05), όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, στην πλατεία Αγίου Ιωάννου, με μηχανάκια. Στη συνέχεια πορεύθηκαν προς το Χαλάνδρι, όπου ήδη είχαν συγκεντρωθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και έτσι δεν υπήρξε κάποια ένταση.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Νέα Σμύρνη

Μικροί και μεγάλοι επέλεξαν να κάνουν τη βόλτα τους στην πλατεία Νέας Σμύρνης, απολαμβάνοντας τον καλό καιρό. Κάποιοι προτίμησαν να κάνουν βόλτα στον πεζόδρομο της πλατείας, ενώ άλλοι κάθισαν στα παγκάκια ή γύρω από τα συντριβάνια.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ηλιούπολη

Παρόμοιο σκηνικό και στην πλατεία Ηλιούπολης. Άνθρωποι κάθε ηλικίας, ακόμη και ηλικιωμένοι, βγήκαν και κάθισαν σε παγκάκια, χωρίς να τηρήσουν τις συνιστώμενες αποστάσεις.

Δείτε φωτογραφίες:

Λυκαβηττός

Το πάρκινγκ στο Λυκαβηττό ήταν γεμάτο το απόγευμα της Παρασκευής (08/05) καθώς εκατοντάδες Αθηναίοι έσπευσαν με τα ΙΧ τους να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα.

Δείτε φωτογραφίες:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ανατροπή! Δεν πέθανε από κορονοϊό ο Δημήτρης Κρεμαστινός - Αυτή είναι η αιτία θανάτου του