ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Ληστής ανέβηκε στα... κεραμίδια της στέγης για να γλιτώσει τη σύλληψη

Λαμία: Ληστής ανέβηκε στα... κεραμίδια της στέγης για να γλιτώσει τη σύλληψη

Χειροπέδες σε 20χρονο Ρομά που είχε ληστέψει ηλικιωμένο στο κέντρο της Λαμίας - Η ληστεία είχε γίνει με τη βοήθεια 24χρονης φίλης του.

Στα... κεραμίδια σπιτιού σε περιοχή της Λαμίας, συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας (11/5) ένας 20χρονος Ρομά ο οποίος στις 4 Μαΐου 2019 είχε εισέλθει σε γραφείο στο κέντρο της πόλης και με τη χρήση βίας είχε αποσπάσει από 71χρονο το ποσό των 750 ευρώ.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, αξιοποίησαν πληροφορίες για το που ήταν κρυμμένος ο νεαρός αποφεύγοντας τη σύλληψη τόσο για τη ληστεία, καθώς είχε εκδοθεί σε βάρος του Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτή Λαμίας, όσο και τη στράτευση, καθώς εκκρεμούσε επίσης έγγραφο της Στρατολογικής Υπηρεσίας Στερεάς Ελλάδας, για ανυποταξία!

Όταν ο νεαρός αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς ανέβηκε στη στέγη σπιτιού και κρύφτηκε στα κεραμίδια, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να αποφύγει την σύλληψη.

Ο συλληφθείς μετά την προανάκριση που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας οδηγήθηκε αρμοδίως και διατάχθηκε η φυλάκισή του σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας.

Σημειώνεται ότι στη ληστεία είχε πάρει μέρος και μία ακόμη Ρομά, 24 ετών τότε, μαζί με την οποία είχαν επιτεθεί και είχαν ρίξει στο πάτωμα τον 71χρονο, προκειμένου να του αποσπάσουν τα χρήματα.

Πηγή: lamiareport.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Τοπαλούδη: Την ενοχή των κατηγορουμένων ζήτησε η Εισαγγελέας - «Θα την βίαζαν ακόμα και νεκρή»

Σχετικές ειδήσεις