ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη στην Καλλιθέα: Της έριξαν βιτριόλι στο πρόσωπο - Οι πρώτες εικόνες από το σημείο

Φρίκη στην Καλλιθέα: Της έριξαν βιτριόλι στο πρόσωπο - Οι πρώτες εικόνες από το σημείο

Επίθεση με βιτριόλι δέχτηκε το πρωί της Τετάρτης (20/05) μία 34χρονη γυναίκα στην Καλλιθέα - Οι πρώτες εικόνες που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του Newsbomb.gr

Ρεπορτάζ: Ευδοκία Μύτιλη

Σοκ έχει προκαλέσει η φρικιαστική επίθεση με καυστικό υγρό, που δέχτηκε μία 34χρονη γυναίκα στην Καλλιθέα, το πρωί της Τετάρτης (20/05). Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό, έλαβε χώρα στις 9.30 το πρωί, στη Θησέως.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η άτυχη 34χρονη ονομάζεται Ιωάννα και εργάζεται σε ασφαλιστική. Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, κάποιος - πιθανότατα μία γυναίκα- την περίμενε στην είσοδο του κτηρίου που στεγάζεται η δουλειά της, έξω από το ασανσέρ.

Αμέσως μετά την επίθεση η άτυχη κοπέλα τράπηκε σε φυγή, τρέχοντας προς το φαρμακείο, γεμάτη με αίματα, ενώ είχε μείνει μόνο με τα εσώρουχά της, καθώς την έκαιγαν τα ρούχα της και φώναζε για βοήθεια.

Στο σημείο έφτασε περιπολικό της αστυνομίας και ασθενοφόρο που μετέφερε την άτυχη γυναίκα, η οποία νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, ενώ το μισό της πρόσωπο είναι παραμορφωμένο. Η ίδια όπως αναφέρουν οι πληροφορίες έχει σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και στο σώμα, ενώ έχασε και το ένα της μάτι.

Αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος έχει κατάστημα δίπλα από το φαρμακείο, σε απόσταση περίπου 50 μέτρων από τον τόπο εργασίας της 34χρονης, είδε την κοπέλα γυμνή και τυλιγμένη με μια ποδιά από κουρείο, μόνο με το εσώρουχό της.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ίδιος, του έκανε εντύπωση που μάλλον από το σοκ δεν φώναζε.

Δείτε τι είπε αυτόπτης μάρτυρας στο Newsbomb.gr:

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

Δείτε LIVE από το σημείο της επίθεσης

Το χρονικό

Το περιστατικό, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σημειώθηκε στις 09:30 το πρωί στη λεωφόρο Θησέως.

Η 34χρονη πήγαινε στην εργασία της, όταν ξαφνικά την πλησίασε μια άλλη γυναίκα με μάσκα και της έριξε το μεγάλη ποσότητα βιτριόλι στο πρόσωπο και στο σώμα.

Η άγνωστη τράπηκε σε φυγή, ενώ κόσμος έτρεξε να βοηθήσει την 34χρονη που ούρλιαζε από τον πόνο.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της άλλης γυναίκας και ελέγχει τα βίντεο από τις κάμερες που βρίσκονται γύρω από την καφετέρια, όπου σημειώθηκε η επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει καταγγελία ότι οι δύο γυναίκες διαπληκτίστηκαν, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπήρχε κάποια προσωπική διαφορά μεταξύ τους.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Το άνοιγμα των Δημοτικών διχάζει επιστήμονες και κοινωνία: Τα σενάρια για την επιστροφή στο σχολείο

Σχετικές ειδήσεις