ΕΛΛΑΔΑ

«Drive in» φεστιβάλ στη Γλυφάδα:Όλα έτοιμα για τη μεγάλη πρεμιέρα-Αποκλειστικές εικόνες Newsbomb.gr

«Drive in» φεστιβάλ στη Γλυφάδα:Όλα έτοιμα για τη μεγάλη πρεμιέρα-Αποκλειστικές εικόνες Newsbomb.gr

Ο Δήμος Γλυφάδας μας γυρνάει στα παλιά καλά χρόνια -  Το πρώτο Drive in θερινό Φεστιβάλ Γλυφάδας είναι έτοιμο να μας υποδεχτεί!-  Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις δεν σταματούν στη Γλυφάδα με πρωτοβουλία του Δημάρχου, Γιώργου Παπανικολάου. 

O Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου θέλησε να βρει μία λύση ώστε να μην «εξαφανιστούν» οι πολιτιστικές εκδηλώσεις το φετινό καλοκαίρι και αποφάσισε να δημιουργήσει ένα θερινό φεστιβάλ με σεβασμό στα μέτρα ασφαλείας και προστασίας από τον κορονοϊό.

Έτσι, δημιούργησε το πρώτο «drive in» θερινό φεστιβάλ στον μεγάλο χώρο του Γκολφ της Γλυφάδας. Οι εργασίες ήταν πυρετώδεις αλλά το αποτέλεσμα θα δικαιώσει όσους εργάστηκαν σκληρά για να απολαύσουν οι πολίτες το μοναδικό θερινό φεστιβάλ.

Η νοσταλγία του Drive in Επιστρέφει

Το πρώτο Drive in Φεστιβάλ ξεκινά επισήμως την Τρίτη 2 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ, με μία μεγάλη συναυλία με την Νατάσα Θεοδωρίδου.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί αποκλειστικές φωτογραφίες του Newsbomb.gr από τον χώρο που θα γίνει πρώτο drive in Φεστιβάλ:

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα εμφανιστεί αφιλοκερδώς και θα ανοίξει τις εκδηλώσεις του Drive in Φεστιβάλ Γλυφάδας, στο Α΄Δημοτικό Στάδιο κάτω από το Γκολφ. Μαζί της, ο μοναδικός Παντελής Καναράκης.

«Βροχή» οι δηλώσεις συμμετοχής

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου θα συγκεντρωθούν, όπως κάθε χρονιά, τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Γλυφάδας.

Οι κρατήσεις γίνονται ηλεκτρονικά, από σήμερα Πέμπτη 28 Μαϊου, στις 5 το απόγευμα, μέσα από το site του Δήμου Γλυφάδας.

Η υποβολή δηλώσεων συμμετοχής γίνεται ηλεκτρονικά μέσω του site του Δήμου Γλυφάδας https://driveinglyfada.gr/ . Από τις 5 σήμερα το απόγευμα που άνοιξε η πλατφόρμα μέχρι τώρα έχουν υποβληθεί 2.500 αιτήματα, ενώ το στάδιο χωράει 300 αυτοκίνητα. Γι αυτό, θα γίνει δημόσια κλήρωση από τη Νατάσα Θεοδωρίδου την Κυριακή.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η βία, η Αστυνομία και ο αλα καρτ ανθρωπισμός

Σχετικές ειδήσεις