ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο με Χαρδαλιά - Του έριξαν νερό σε εστιατόριο

Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο με Χαρδαλιά - Του έριξαν νερό σε εστιατόριο
Intime News

Επεισόδιο κατά του υφυπουργού με πρωταγωνίστρια τη Θεσσαλονικιά που δηλώνει παρουσιάστρια, σε εστιατόριο στο κέντρο της πόλης.

Επεισοδιακό αποδείχθηκε το γεύμα του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά σε εστιατόριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Χαρδαλιάς γευμάτιζε με τον υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρο Καράογλου σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης κοντά στον Λευκό Πύργο, όταν την παρουσία του αντιλήφθηκε μία γραφική - όπως τη χαρακτηρίζουν όλοι στη Θεσσαλονίκη - γυναίκα που δηλώνει δήθεν παρουσιάστρια.

Η ίδια προσέγγισε τον υφυπουργό μαζί με μία φίλη της. Τον πλησίασε αρχικά με φιλική διάθεση, ζητώντας να φωτογραφηθεί μαζί του. Εντελώς ξαφνικά ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πήρε ένα ποτήρι νερό και το πέταξε εναντίον του Νίκου Χαρδαλιά, αρχίζοντας να φωνάζει, ενώ το περιστατικό φέρεται να προσπάθησε να καταγράψει με το κινητό της τηλέφωνο η φίλη της.

Αμέσως επενέβησαν αστυνομικοί η οποίοι προσήγαγαν την γυναίκα και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν τελικά θα συλληφθεί.

Πρόκειται για την ίδια γυναίκα που κατά τη διάρκεια της καραντίνας είχε επιτεθεί σε αστυνομικούς στην περιοχής της νέας παραλίας Θεσσαλονίκης, επειδή της είχαν πει πως απαγορεύται να κυκλοφορεί. Τότε έβριζε τους αστυνομικούς και έκανε λόγο για θεωρίες συνομωσίας αναφορικά με τον κορονοϊό.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μαφιόζικη δολοφονία στη Ζάκυνθο: Εκτέλεσαν εν ψυχρώ μία γυναίκα