ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Επίθεση βιτριόλι: Αποκαλύψεις του δικηγόρου της 34χρονης στο Newsbomb.gr

Επίθεση βιτριόλι: Αποκαλύψεις του δικηγόρου της 34χρονης στο Newsbomb.gr
IN TIME

Επίθεση με βιτριόλι στην ΚαλλιθέαΟ Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της 34χρονης, η οποία έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι έξω από τη δουλειά της, μίλησε στο Newsbomb.gr για την σύλληψη της 35χρονης.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της άτυχης Ιωάννας, καθώς το βράδυ της Πέμπτης στην 35χρονη ασκήθηκε ποινική δίωξη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για το πλημμέλημα της απείθειας από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στον ανακριτή, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί.

Η ίδια πάντως αρνείται τις κατηγορίες.

Αποκαλύψεις Λύτρα στο Newsbomb.gr

Ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της 34χρονης Ιωάννας, μίλησε στο Newsbomb.gr.

Αναφερόμενος στην φερόμενη ως δράστρια και κατά πόσο σχετίζεται με το φιλικό περιβάλλον της Ιωάννας, ο κ. Λύτρας ξεκαθάρισε στο Newsbomb.gr πως «δεν πρόκειται για μία γυναίκα που αποτελούσε πρόσωπο από το ευρύτερο περιβάλλον της 34χρονης. Ήταν απλώς μία γνωστή της Ιωάννας που την είχε δει σε 2-3 φιλικές γιορτές και τίποτα περισσότερο».

Το κίνητρό της, όπως όλα δείχνουν, ήταν η ερωτική αντιζηλία. Αν και τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ. είναι σχεδόν αδιάσειστα, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να διαταράξει έστω και για λίγο την ψυχολογική κατάσταση του θύματος, χωρίς να είναι απολύτως σίγουρος. Ο κ. Λύτρας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «η Ιωάννα δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής το παραμικρό για τις εν λόγω εξελίξεις, ούτε πρόκειται να μάθει τίποτα έως ότου να είμαστε σίγουροι ότι πρόκειται για την 35χρονη».

Όσον αφορά στην ψυχολογική κατάσταση της Ιωάννας, ο δικηγόρος της ανέφερε για ακόμη μία φορά ότι «Είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Τα τραύματά της είναι εκτεταμένα. Όπως φαντάζεστε αυτό που της συνέβη είναι κάτι πραγματικά πολύ δύσκολο. Η ψυχολογία της είναι ιδιαιτέρως εύθραυστη, γι' αυτό το λόγο πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί».

Το οικογενειακό περιβάλλον της Ιωάννας φυσικά έχει πληροφορηθεί τα νέα καταιγιστικά στοιχεία για την 35χρονη, φερόμενη ως δράστρια και είναι όλοι συγκλονισμένοι, δήλωσε ο δικηγόρος της Ιωάννας.

Τα ερωτήματα που αναμένονται να απαντηθούν, σύμφωνα με τον δικηγόρο της 34χρονης, είναι πολλά και αποκαλυπτικά, όπως για ποιον λόγο έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα η δράστρια, από πού προμηθεύτηκε το βιτριόλι, τι πυροδότησε την συγκεκριμένη αντιζηλία, θα την αναγνωρίσει η άτυχη Ιωάννα; Όλα αυτά θα ταιριάξουν τα κομμάτια του παζλ για το αποτρόπαιο έγκλημα, αμέσως μετά την σύνταξη της δικογραφίας, τόνισε ο κ. Λύτρας.

Έλυσε το μυστήριο ο σύντροφος της 35χρονης - Γι' αυτό της έριξε βιτριόλι

Νωρίτερα ο σύντροφος της 35χρονης κατέθεσε στις Αρχές.

Η 35χρονη φέρεται να είχε ενοχληθεί ιδιαιτέρως από ένα αίτημα φιλίας που είχε κάνει ο σύντροφός της στην 34χρονη πριν από έναν χρόνο και το μένος της δεν είχε σβήσει όλο αυτό το διάστημα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο άνδρας, δεν είχε ποτέ καμία σχέση με το θύμα.

Ακόμη, είπε ότι η 35χρονη θεωρούσε λανθασμένα ότι η 34χρονη Ιωάννα έμπαινε εμπόδιο στο να εξελιχθεί σοβαρά η σχέση τους, σύμφωνα με την αστυνομική συντάκτρια του CNN Greece, Μίνα Καραμήτρου.

Αυτή είναι η συλληφθείσα

Την εικόνα της 35χρονης που βρίσκεται από το πρωί στα χέρια των ανακριτικών αρχών ως βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, εξασφάλισε το lawandorder.gr και μπορείτε να την δείτε στην παρακάτω gallery:

Η άγνωστη σχέση των δύο γυναικών

Κοινό παρελθόν φαίνεται πως είχε η άτυχη Ιωάννα, με την 35χρονη που συνελήφθη για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Η 35χρονη που προσήχθη ως βασική ύποπτη για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει δεν είναι άγνωστη στο θύμα.

Η 35χρονη, φερόμενη ως δράστιδα, γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ένα μικρό χωριό της Αιτωλοακαρνανίας, πολύ κοντά στο χωριό όπου μετακόμισε η οικογένεια της Ιωάννας όταν εκείνη ήταν μικρή.

Σύμφωνα με το «Έθνος», οι δύο γυναίκες μεγάλωσαν σε γειτονικά χωριά και κατά πληροφορίες πήγαιναν και στο ίδιο σχολείο στην Αμφιλοχία.

Στα 18 τους πέρασαν στο πανεπιστήμιο - στη Νομική η 35χρονη και στο Οικονομικό η 33χρονη - και έτσι αμφότερες, περίπου την ίδια περίοδο, μετακόμισαν και ξαναβρέθηκαν στην Αθήνα.

Καθώς η καταγωγή τους ήταν κοινή και, μάλιστα, είχαν και κοινές παρέες στην πρωτεύουσα, οι δρόμοι τους συναντήθηκαν πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια: είτε σε κοινωνικές συγκεντρώσεις σε σπίτια κοινών φίλων, είτε σε βραδινές εξόδους και εκδηλώσεις με συγγενείς ή φίλους που γνώριζαν και οι δύο. Κάτι άλλωστε που προδίδουν και τα κοινά... check in στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κι ενώ μέχρι πριν από περίπου ένα χρόνο τίποτα δεν προμήνυε ότι οι σχέσεις τους θα διαταραχθούν προέκυψε ένα τρίτο πρόσωπο.

Τότε εμφανίστηκαν τα πρώτα σύννεφα κι ήρθε η ρήξη, καθώς η 35χρονη θεωρούσε την Ιωάννα ως εμπόδιο στα σχέδια της για να προχωρήσει σοβαρά με τον συγκεκριμένο άνδρα.

Υπάρχουν επίσης πληροφορίες, οι οποίες όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ότι η δράστιδα γενικώς ζήλευε το θύμα...

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: Ανατροπή με την 35χρονη