ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία 49χρονου - Εύοσμος: Τα πρώτα λόγια της 18χρονης στον ανακριτή

Δολοφονία 49χρονου - Εύοσμος: Τα πρώτα λόγια της 18χρονης στον ανακριτή
Intime News

Το πρωί της Παρασκευής (19/06) οδηγήθηκαν στον ανακριτή η σύζυγος και η κόρη του 49χρονου ταξιτζή για να απολογηθούν για τη δολοφονία του, την περασμένη Κυριακή, στον Εύοσμο.

Οι δύο γυναίκες είναι αντιμέτωπες με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και την κατηγορία για παραβίαση του νόμου περί όπλων.

Η 18χρονη κόρη επανέλαβε ότι ο πατέρας της την κακοποιούσε σεξουαλικά, σύμφωνα με το Star. «Είχα πέσει θύμα βιασμού από τον πατέρα μου από τα 14 μου, από τη β’ γυμνασίου μέχρι σήμερα. Την τελευταία φορά ήταν την Τετάρτη, πριν βάλω τέλος στον εφιάλτη που περνούσα» είπε η 18χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία του 49χρονου.

Η 45χρονη σύζυγος του θύματος και μάνα της 18χρονης υποστήριξε ότι «δε γνώριζα τίποτα. Δε μου το είχε εκμυστηρευτεί το παιδί μου. Τα χαράματα εκείνης της μέρας, της Κυριακής, έμαθα τι γινόταν και την απόφαση της κόρης μου να δώσει τέλος σε αυτά που βίωνε τα τελευταία χρόνια».

Αναμένεται η απόφαση Εισαγγελέα και Ανακριτή γι’ αυτήν την υπόθεση.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το νήμα της ζωής του 49χρονου έκοψαν από κοινού η γυναίκα και η κόρη του θύματος. Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, οι δύο γυναίκες 45 και 18 ετών αντίστοιχα, μπήκαν στο δωμάτιο του 49χρονου τα ξημερώματα της Κυριακής (14/06) και αφού τον ακινητοποίησαν τον μαχαίρωσαν αρκετές φορές επιφέροντας πολλαπλά τραύματα στον τράχηλο και την δεξιά παρειά.

Μετά την πράξη τους, προσπάθησαν να αποκρύψουν ενοχοποιητικά σε βάρος τους στοιχεία, αλλοιώνοντας ταυτόχρονα τη σκηνή του εγκλήματος.

Στο πλαίσιο των ερευνών, το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε βρέθηκε σε φρεάτιο όμβριων υδάτων στην ανατολική Θεσσαλονίκη και κατασχέθηκε ως πειστήριο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Απαγωγή Μαρκέλλας: Αυτή είναι η 33χρονη που άρπαξε το κορίτσι (pics)