ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση βιτριόλι: Δεν μιλάει σε κανέναν η 35χρονη στη φυλακή

Επίθεση βιτριόλι: Δεν μιλάει σε κανέναν η 35χρονη στη φυλακή

Επίθεση με βιτριόλι: Σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η 35χρονη, η οποία κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα - Στις φυλακές του Ελεώνα αναμένεται να μεταχθεί 

Η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλι, η οποία κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, είναι πιο ήρεμη, σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση και δείχνει λίγο πιο συνεργάσιμη σε σχέση με τις πρώτες ημέρες. Δεν μιλάει σε κανέναν και δεν έχει αναφέρει απολύτως τίποτα για την επίθεση εναντίον της Ιωάννας. Η 35χρονη δεν έχει παραδεχθεί τίποτα από όσα την κατηγορούν, ενώ παρακολουθείται στενά από κοινωνικό λειτουργό και ψυχολόγο των φυλακών.

«Φως» στο μυστήριο σχετικά με το από πού προμηθεύτηκε η 35χρονη το βιτριόλι, πώς αγόρασε τους πομπούς παρακολούθησης και από πότε σχεδίαζε την επίθεση, αναμένεται να ρίξουν οι αστυνομικοί.

Στις φυλακές Ελεώνα η 35χρονη

Όπως είπε ο συνήγορός της, Σάκης Κεχαγιόγλου, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», δε συντρέχει φόβος για την ασφάλειά της και η απόφαση είναι για λειτουργικούς λόγους.

Η 35χρονη, που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας, είναι πλέον σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση και θα απολογηθεί, διαβεβαίωσε την Τετάρτη (24/06) ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου.

«Στις αρχές της είχα ζητήσει να με βοηθήσει να τη βοηθήσω γιατί η δικογραφία βοά. Τώρα είναι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση», είπε.

Μιλώντας στο Star, ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορουμένης, ισχυρίστηκε ότι την ημέρα της απολογίας της η 35χρονη ήταν ανέτοιμη να απαντήσει στις ερωτήσεις του ανακριτή. Την ίδια ημέρα, όπως είπε, προστέθηκαν νέα στοιχεία για τα οποία ο ίδιος δεν είχε καμία γνώση και τόνισε πως ακόμα κι αν η 35χρονη ήθελε να απολογηθεί δε θα την άφηνε ο ίδιος.

Ωστόσο, διαβεβαίωσε ότι η κατηγορούμενη όντως θα απολογηθεί, χωρίς να διευκρινίζει πότε, και θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις του ανακριτή. Επίσης, ο κ. Κεχαγιόγλου τόνισε πως εάν τελικά ομολογήσει την πράξη της, εάν έχει να πει κάτι στην Ιωάννα, θα το πει η ίδια.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άσκηση–μήνυμα στον Ερντογάν: Καταιγισμός πυρών στα οικόπεδα του τούρκολιβυκού μνημονίου