ΕΛΛΑΔΑ

Μαρκέλλα: Ο άνδρας «μυστήριο», η live μετάδοση και οι ισχυρισμοί της 33χρονης

Μαρκέλλα: Ο άνδρας «μυστήριο», η live μετάδοση και οι ισχυρισμοί της 33χρονης

Μαρκέλλα:Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση με θύμα τη 10χρονη Μαρκέλλα στη Θεσσαλονίκη, καθώς τα σενάρια για εμπλοκή της 33χρονης κατηγορουμένης σε κάποιο κύκλωμα ενισχύονται συνεχώς, με τις Αρχές να καταβάλλουν τα μέγιστα ούτως ώστε να βρουν την άκρη του νήματος.

Η 10χρονη Μαρκέλλα περιέγραψε στις αρχές και στον αδερφό της ότι στο δωμάτιο που την κρατούσε η 33χρονη κατηγορούμενη είδε και τρίτο πρόσωπο, εκτός της φερόμενης απαγωγέας της.

Η μικρή Μαρκέλλα περιέγραψε στους αστυνομικούς το τρίτο πρόσωπο που εμπλέκεται στην απαγωγή της. Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να κατέθεσε η 10χρονη στους αστυνομικούς, πρόκειται για έναν έγχρωμο άντρα που είχε κοτσιδάκια και χάντρες στα μαλλιά, δίνοντας πλήρη περιγραφή στους αστυνομικούς που ασχολούνται με την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Την είδηση για τα λόγια που είπε η 10χρονη Μαρκέλλα στους αστυνομικούς, επιβεβαίωσε το πρωί στον ΑΝΤ1 και η δικηγόρος της οικογένειάς της.

Νουλέζας: Εξωπραγματική η κατάθεση της 10χρονης

Μετά τα νέα στοιχεία που βγαίνουν στο «φως» αναφορικά με την ύπαρξη κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας πίσω από την υπόθεση, ο Βασίλης Νουλέζας, συνήγορος της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή και τον βιασμό 10χρονης, μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS.

«Εγώ είναι γνωστό ότι τηρώ το λόγο μου. Ως συνήγορος υπεράσπισης της 33χρονης κουβεντιάσαμε για όλες τις πτυχές της υπόθεσης και της έκανα σαφές ότι αν αποκρύπτει ένα μέρος αυτής της ιστορίας, οι συνέπειες θα είναι βαρύτατες. Σε ό,τι αφορά στη μεταγωγή της. Ο νόμος είναι σαφής. Οι υπόδικοι κρατούνται σε διαφορετικά σωφρονιστικά καταστήματα από τους κατάδικους. Υποβάλαμε μία απλή αιτιολογημένη αίτηση στην εισαγγελέα πρωτοδικών που υπογράφει και την απόφαση της προσωρινής κράτησης, και πιστεύω εκδικητικά απέρριψε την αίτηση και την έστειλε στη Θήβα, όπου το 90% είναι κατάδικες για βαριά ποινικά αδικήματα», ανέφερε ο Βασίλης Νουλέζας.

«Εγώ είμαι δικηγόρος. Δεν μπορώ να βγαίνω και να είμαι δικηγόρος της πολιτικής αγωγής και να σχολιάσω μια υπόθεση σαν μία κομμώτρια. Ακούω συμβουλές από την πλευρά της πολιτικής αγωγής. Γιατί δεν περιμένουν οι συνάδελφοι και διακινούν τέτοια σενάρια δήθεν παιδικής πορνογραφίας. Ας τελειώσει ο έλεγχος των κινητών τηλεφώνων και του σκληρού δίσκου και μετά μιλάμε. Θεωρώ τώρα ότι εκτίθενται», συνέχισε.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο:

«Εγώ είμαι βέβαιος για αυτά που λέω. Εγώ πιστεύω ότι μεγαλύτερη ζημία προκλήθηκε στην ανήλικη από τη συμβίωση με την μητέρα και τον πατριό που ερευνάται για την εκτέλεση άλλων σοβαρών αδικημάτων», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

«Η εντολέας μου κατέθεσε με απόλυτη ειλικρίνεια και ευθύτητα στην ανακρίτρια ότι είχε ερωτικούς συντρόφους. Εξεδίδετο. Ενδεχομένως κάποιοι να είχαν οικονομική επιφάνεια. Μπορεί να είχε πάρει ανταλλάγματα για τις υπηρεσίες που προσέφερε. Αυτό προσπαθεί ανεπιτυχώς η αστυνομία να το συνδέσει με τις κατηγορούμενες εγκληματικές πράξεις, και αυτό κάνει και η κ. Ανάσογλου. Τώρα λιθοβολείται η κατηγορούμενη. Σημάδια βιασμού δεν υπάρχουν», τόνισε ο Βασίλης Νουλέζας.

«Τη ρώτησα και μου είπε ότι κατέστρεψε τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή για να μην εντοπιστούν ηλεκτρονικά τα ίχνη της και επειδή είχε προσωπικές φωτογραφίες με ερωτικές συνευρέσεις. Δεν έχει σχέση με κύκλωμα πορνογραφίας. Τώρα σε ό,τι αφορά στην κατάθεση της ανήλικης, είναι λίγο εξωπραγματική, υπερβολική», κατέληξε ο συνήγορος της 33χρονης.

Τι υποστηρίζει η 33χρονη

Η 33χρονη κατηγορούμενη όπως ήταν φυσικό κλήθηκε να απαντήσει για τους ισχυρισμούς της 10χρονης. Η απάντησή της ήταν πως η μικρή έβλεπε παραισθήσεις από το ηρεμιστικό που της είχε χορηγήσει.

«Όσο το κορίτσι ήταν στο σπίτι δεν έκανα βιντεοκλήση με κανέναν και σε καμία περίπτωση με κάποιον μαύρο με κοτσιδάκια στα μαλλιά του. Δεν αναγνωρίζω το πρόσωπο που μου περιγράφετε με τα κοτσιδάκια και τις χάντρες στα μαλλιά. Ίσως είναι εικόνες της Μαρκέλλας από το ηρεμιστικό. Όσο διάστημα ήμουν με το κορίτσι δε μίλησα με κανέναν παρά μόνο με την Μ…, που ήταν συνάδελφος από τον φούρνο», ανέφερε η κατηγορούμενη.

Την ίδια στιγμή, η 33χρονη Ειρήνη Μούρθου, φοβάται, σύμφωνα με τον συνήγορο της Βασίλη Νουλέζα, πως «θα την λιντσάρουν μέσα στη φυλακή οι άλλες κρατούμενες». «Γνωρίζουν όλοι το πρόσωπό μου. Είναι σίγουρο ότι θα δεχτώ επίθεση. Ήδη στα κρατητήρια μου απευθύνουν απειλές λέγοντάς μου, Θα περάσεις καλά», φέρεται να υποστήριξε η 33χρονη.

Τα ροζ ραντεβού και το κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας

Μετά την σύλληψη της Ειρήνης Μούρθου, οι αστυνομικοί εντόπισαν μεγάλο χρηματικό ποσό για το οποίο θέλησαν να ενημερωθούν από που προέρχεται. Τότε η 33χρονη απαγωγέας της ανήλικης, φέρεται να υποστήριξε πως, «τα χρήματα τα βρήκα από ερωτικά ραντεβού που έκλεινα μέσω διαδικτύου. Χρέωνα την κάθε ώρα μου 150 ευρώ».

Με βάσει το προφίλ της 33χρονης που έχουν σκιαγραφήσει τα στελέχη της ασφάλειας, θεωρούν πολύ πιθανό το ενδεχόμενο, να «έκανε live μεταδόσεις στο διαδίκτυο, σε πλατφόρμες του εξωτερικού, όσο είχε το παιδί στο σπίτι της», ενώ οι αστυνομικοί, διερευνούν ακόμη και το ενδεχόμενο, σκοπός της απαγωγής να ήταν η εκμετάλλευση της 10χρονης από κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

Τι αποκαλύπτουν οι γείτονες της 33χρονης

Γείτονες της 33χρονης γυναίκας που κατηγορείται, δίνουν νέα στοιχεία που μπορεί να δώσουν διαφορετική τροπή στην υπόθεση.

Σύμφωνα με το MEGA, γείτονές της παρατηρούσαν συναναστροφές της 33χρονης με ανθρώπους που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν από ιδιαίτερες έως ύποπτες φυσιογνωμίες, ενώ ενδεικτική είναι μία μαρτυρία στον τηλεοπτικό σταθμό. Άνθρωπος που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, την χαρακτήρισε ως «ανίκανη για να κάνει κάτι μόνη της», ενώ εξέφρασε την εκτίμηση πως «μάλλον τα πήρε πάνω της, για να σώσει κάποιον ή την απείλησαν». Τόνισε, δε, ότι ορισμένες φορές είχε δει κάποιον ύποπτο να πηγαίνει στο σπίτι της με ένα λευκό τζιπ.

Έκκληση του αδερφού της Μαρκέλλας

Πεπεισμένος ότι η 33χρονη είχε συνεργούς είναι ο αδερφός της δεκάχρονης, ο οποίος μέσω των λογαριασμών του στα social media απευθύνει έκκληση να ανοίξουν τα στόματα.

«Λέει πως κατέστρεψε τον υπολογιστή για να μην εντοπισθεί. Αλλά έβγαινε και αγόραζε κινητά. Λέει πως όπως την πήρε θα την παρέδιδε. Κάτι που δεν έγινε ποτέ γιατί δεν την παρέδωσε απλά πήρε ότι ήθελε από αυτήν και φοβήθηκε όποτε δεν την ‘έπαιρνε’ για κάτι παραπάνω. Ας ανοίξει το στόμα της και ας δώσει τα ονόματα των συνεργών που την βοήθησαν να κάνει ό,τι έκανε και την πλήρωσαν. Βοηθήστε το έργο της αστυνομίας να βρει αυτούς τους ανθρώπους και να σαπίσουν στη φυλακή ώστε κανένας να μην ξαναζήσει αυτήν την τραγωδία» λέει, μεταξύ άλλων, ο αδερφός της 10χρονης.

Οριστικά στις φυλακές Θήβας η 33χρονη

Η εισαγγελέας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης απέρριψε, τη Πέμπτη, το αίτημα που υπέβαλε η κατηγορουμένη, διά του συνηγόρου της, να μεταχθεί στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού. Μεταξύ άλλων, στο αίτημα που κατέθεσε ο συνήγορος υποστήριζε ότι στη Θήβα «θα κινδυνεύσει η σωματική της ακεραιότητα».

Η 33χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα για την υπόθεση, μετά την απολογία της, την περασμένη Τρίτη, στην α' τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης. Η μεταγωγή της αναμένεται να γίνει εντός του επόμενου 24ωρου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κρατερός Κατσούλης: Δύσκολες ώρες - Τα τελευταία νέα της υγείας του