ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Αυτό είναι το μοιραίο όπλο που σκότωσε τον 15χρονο

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Αυτό είναι το μοιραίο όπλο που σκότωσε τον 15χρονο

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από το τραγικό περιστατικό με τον 15χρονο γιο ιερέα ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο από αεροβόλο όπλο - Δείτε το όπλο της τραγωδίας 

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στο Νοσοκομείο Τρικάλων το βράδυ της Κυριακής, καθώς λίγο μετά τις 8 κατέληξε ο 15χρονος Αλέξανδρος Καραμίντζιος, γιος πολύτεκνης οικογένειας - με εφτά παιδιά - και ενός εκ των καλυτέρων κληρικών της Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων, του πατρός Αχιλλίου Καραμίντζιου, εφημερίου του χωριού Ξηρόκαμπος.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε θανάσιμα το παιδί, αναζητά η Αστυνομία, που διεξάγει έρευνες σχετικά με το συμβάν. Ο 15χρονος βρισκόταν στο σπίτι με τα δύο από τα επτά αδέλφια του, τον 17χρονο και τον 3χρονο αδελφό του όταν έγινε το μοιραίο.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, έδωσε στη δημοσιότητα το όπλο της τραγωδίας, ένα τυφέκιο – αεροβόλο.

Θα δώσει απαντήσεις η νεκροψία

Σύμφωνα με το TV10.gr αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί πώς ο 15χρονος έχασε τη ζωή του. Γι΄ αυτό ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η ημέρα της κηδείας του άτυχου παιδιού, καθώς πρώτα θα πρέπει να βγουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας.

Την ίδια ώρα στην μικρή κοινωνία της Θεόπετρας το κλίμα είναι βαρύ, καθώς ο χαμός του 15χρονου έχει βυθίσει το χωριό στο πένθος.

Πώς έχασε τη ζωή του ο 15χρονος

Τραγικές φιγούρες ο ιερέας πατέρας του, η μητέρα του και τα έξι αδέλφια του που δεν μπορούν να πιστέψουν πως από τη μια στιγμή στην άλλη έγινε τέτοιο κακό.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», τα παιδιά δεν είχαν καταλάβει ότι το όπλο ήταν οπλισμένο και φαίνεται πως τη σκανδάλη την πάτησε το τρίχρονο αγοράκι.

Το βλήμα διαπέρασε τον οφθαλμό του 15χρονου και σφηνώθηκε στον εγκέφαλό του, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με τον βαλλιστικό εμπειρογνώμονα, Γιώργο Ραυτογιάννη, η τραγωδία αυτή συμβαίνει μία στο τρισεκατομμύριο.

Στο ερώτημα αν ένα τρίχρονο παιδί μπορεί να πατήσει τη σκανδάλη ενός αεροβόλου, ο κ. Ραυτογιάννης απάντησε πως αν το όπλο ήταν οπλισμένο, το μικρό παιδάκι αρκούσε να ακουμπήσει ελαφρά τη σκανδάλη για να πυροβολήσει.

Οι έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας συνεχίζονται, ενώ το πόρισμα του ιατροδικαστή θα ρίξει φως στις συνθήκες του θανάτου του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο πατέρας τους ο οποίος είναι ιερέας, ο πατηρ Αχίλλειος έλειπε από το σπίτι γιατί τελούσε τον εσπερινό. Ο Αλέξανδρος ήταν ένα από τα εφτά παιδιά της πολύτεκνης οικογένειας που πλέον έχει βυθιστεί στον πόνο.

Το χρονικό

Σύμφωνα με όσα ανέφερε το trikalavoice.gr, το τραγικό περιστατικό έγινε το απόγευμα της Κυριακής, όταν τα τρία από τα παιδιά της οικογένειας, ο μεγαλύτερος (17 ετών), ο μικρότερος γιός (3 ετών) και ο 15χρονος Αλέξανδρος έπαιζαν στο σπίτι τους στη Θεόπετρα, με ένα αεροβόλο όπλο.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το αεροβόλο εκπυρσοκρότησε και ο 15χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, ενώ η Αστυνομία περιμένει τις καταθέσεις, που θα ληφθούν με την βοήθεια ειδικών παιδοψυχολόγων, για να σχηματίσει την εικόνα του περιστατικού.

Μεταφέρθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα στο Νοσοκομείο Τρικάλων, εκεί που το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσει στη ζωή και ενώ σχεδιαζόταν η διακομιδή του στη Λάρισα, τελικά υπέκυψε στο σοβαρό τραύμα του...

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει ξεκινήσει έναν αγώνα δρόμου καταθέσεων για να διευκρινίσει πώς ακριβώς βρέθηκε το αεροβόλο στα χέρια των παιδιών.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά ΤΩΡΑ στην Αίγινα: Συναγερμός στην Πυροσβεστική (pics+vid)