ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα βίας από σύντροφό της γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια

Θύμα βίας από σύντροφό της γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια
pixabay

Θύμα κακοποίησης από πρώην σύντροφό της έχει πέσει η τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη, όπως εξομολογήθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ.

Η τραγουδίστρια είπε ότι την έβαλε σε ένα ασανσέρ και τη χτυπούσε με μπουνιές και κλωτσιές, ενώ σε άλλο σημείο εξομολογήθηκε ότι είχε μώλωπες κατά καιρούς και έλεγε ψέματα στις φίλες της ότι είχε χτυπήσει μέσα στο σπίτι.

«Έβγαινα έξω και είχα μώλωπες. Την τελευταία φορά o σύντροφός μου, μου έπιασε το κεφάλι και μου το χτυπούσε στο μάρμαρο. Πήρα σε έναν σύλλογο για κακοποιημένες γυναίκες και το σήκωσαν αμέσως. Με βοήθησαν πολύ» δήλωσε.

Η τραγουδίστρια θυμήθηκε πως την πρώτη φορά που συνέβη δεν είχε δώσει ιδιαίτερη σημασία επειδή την είχε αρπάξει απλώς λίγο πιο έντονα από το μπράτσο.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

«Στην αρχή της σχέσης, ήταν μια μέρα που μαγείρεψα και πήγα να βάλω ρίγανη. Τότε άρχισε να φωνάζει και να με πιάνει από το μπράτσο “μα τι κάνεις; Δεν έχεις δοκιμάσει το φαγητό;”» ανέφερε ενώ δήλωσε πως από εκείνη τη μέρα θα έπρεπε να το καταλάβει καθώς η βία έχει στάδια.

«Αν τον συγχωρέσεις ξεκινά ξανά η χειραγώγηση και ύστερα η σωματική βία. Ένιωθα ότι μπορεί να τον αλλάξω… Ήθελα να του δώσω μια ευκαιρία γιατί υπήρχαν ωραίες στιγμές μέσα στη σχέση. Έχω μάθει να προσπαθώ και όταν χαλάει κάτι να το φτιάχνω. Δυστυχώς δεν αλλάζει ένας τέτοιος άνθρωπος» τόνισε.

Είπε επίσης ότι ήθελε να μοιραστεί δημόσια την εμπειρία της για να προτρέψει τις γυναίκες να φεύγουν από τέτοιες καταστάσεις αμέσως μόλις συμβεί το πρώτο περιστατικό.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μάκης Παντζόπουλος: Ποιος είναι ο σύζυγος της Μενεγάκη με την τεράστια περιουσία