ΕΛΛΑΔΑ

Κηφισιά: Συγκλονίζει τραυματίας από το ατύχημα στον ΗΣΑΠ - «Σκοτείνιασαν τα πάντα»

Κηφισιά: Συγκλονίζει τραυματίας από το ατύχημα στον ΗΣΑΠ - «Σκοτείνιασαν τα πάντα»

Τις δραματικές στιγμές που έζησε όταν ο συρμός του ΗΣΑΠ έπεσε πάνω στο τοιχίο, περιέγραψε μία από τις τραυματίες, στο ατύχημα που σημειώθηκε την χθες Τρίτη (7/7) στον ηλεκτρικό σταθμό της Κηφισιάς.

Η κ. Χαρά είναι μία από τους τραυματίες στο ατύχημα που συνέβη στον ηλεκτρικό σταθμό της Κηφισιάς το μεσημέρι της Τρίτης.

«Όταν έπεσα σκοτείνιασαν τα πάντα γύρω μου. Έχω σπάσιμο της κλείδας, δύο πλευρών και της ωμοπλάτης» ανέφερε μιλώντας στο MEGA.

«Γλιτώσαμε από θαύμα»

Η ίδια, δεν θεωρεί τον εαυτό της ελαφρά τραυματία όπως άκουσε να χαρακτηρίζονται όλοι όσοι χτύπησαν, καθώς οι πόνοι της λέει πως είναι αφόρητοι ενώ φθάνει να δακρύζει όταν προσπαθεί να μετακινηθεί.

«Δεν ήταν το μυαλό μου στο αν πηγαίνει γρήγορα ή αργά το τρένο. Ήμουν στο πότε θα ανοίξει η πόρτα για να βγω» δήλωσε εμφανώς ταλαιπωρημένη.

Από νωρίς το πρωί, ειδικά συνεργεία προσπαθούν να αποκαταστήσουν τη ζημιά και η κυκλοφορία γίνεται μόνο στη μία από τις δύο γραμμές του ηλεκτρικού.

Πώς συνέβη το ατύχημα

Το τρένο έφτασε στον σταθμό της Κηφισιάς λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι της Τρίτης.

Ο μηχανοδηγός δεν κατάφερε να ανακόψει ταχύτητα και ο συρμός προσέκρουσε στην άκρη της αποβάθρας με τόση δύναμη που έπεσε στο τοιχίο και έσπασε το προστατευτικό τζάμι. Μέσα στο τρένο επικράτησε πανικός.

Δέκα τραυματίες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύσει κανενός η ζωή και οι περισσότεροι έχουν πάρει εξιτήριο.

Δείτε εικόνες από το σημείο του ατυχήματος στη gallery που ακολουθεί:

Καταγγελίες για ελλείψεις σε προσωπικό και ανταλλακτικά

Το σωματείο εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ καταγγέλλει πως υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό και ανταλλακτικά, ενώ το 1/3 των συρμών έχει αποσυρθεί λόγω παλαιότητας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μεγάλος Περίπατος: Βανδάλισαν τις ζαρντινιέρες στην Πανεπιστημίου