ΕΛΛΑΔΑ

Αυτά είναι τα «θαυματουργά» μπουκάλια που έδινε σε ασθενείς ο ψευτογιατρός

Αυτά είναι τα «θαυματουργά» μπουκάλια που έδινε σε ασθενείς ο ψευτογιατρός

Στο «φως» της δημοσιότητας εικόνες από τα μπουκαλάκια με τα «θαυματουργά» χάπια που έδινε ο ψευτογιατρός σε ασθενείς του.

Όπως μετέδωσε το Star στο δελτίο ειδήσεων, ο ψευτογιατρός προσπάθησε να πείσει ότι έδινε στα θύματά του μόνο βότανα και έλαια. Όμως τα εν λόγω μπουκαλάκια αποδεικνύουν ότι έδινε και χάπια.

Μάλιστα, έφθασε στο σημείο να τυπώσει ετικέτες μεγάλης εταιρίας μέλους ελβετικού φαρμακευτικού κολοσσού. Πάνω ανέγραφε τη δοσολογία που ήταν δύο χάπια την ημέρα, το όνομα του «Dr Κοντός» και το όνομα ενός άλλου γιατρού.

Τα συγκεκριμένα μπουκαλάκια που υποτίθεται ότι τα έφερνε από την Ελβετία, τα πουλούσε έναντι μεγάλων ποσών και έχουν κατασχεθεί από την αστυνομία.

Προϊόν φωτομοντάζ η φωτογραφία του ως πιλότος

Προϊόν φωτομοντάζ αποδεικνύεται η φωτογραφία του ψευτογιατρού που εμφανίζεται ως πιλότος της πολεμικής αεροπορίας, σύμφωνα με την ανάλυση ειδικών.

Η λήψη της φωτογραφίας έγινε το Σάββατο 8 Αυγούστου 2009 στις 12:37 μ.μ., στην 174 Πτέρυγα Μάχης στις Συρακούσες της Νέας Υόρκης. Ο Κοντοστάθης χρειάστηκε μόλις τέσσερα λεπτά για βάλει το δικό του πρόσωπο στο σώμα του Αμερικανού για να πλασάρεται ως... πιλότος.

Ήθελε να αποκτήσει και δορυφορικό σύστημα

Ο Νικόλαος Κοντοστάθης, εκτός από γιατρός και πιλότος, εμφανιζόταν και ως πρόεδρος εταιρίας τηλεπικοινωνιών και αμυντικών προγραμμάτων και συγκεκριμένα της Mildspair Enterprises.

Μάλιστα, την παρουσίαζε ως θυγατρική μεγάλης αμερικανικής εταιρίας, ενώ ήθελε να αποκτήσει Ελληνικό Δορυφορικό Σύστημα Τηλεσκόπησης και υπέγραφε ως Νικόλαος Κοντός, πρόεδρος της εταιρίας.

Έστελνε παιδιά με σοβαρές ασθένειες για μαγνητικές και εξετάσεις αίματος

Το θράσος του ψευτογιατρού δεν είχε κανένα όριο, καθώς έβαζε ασθενείς να κάνουν μαγνητικές, ανέλυε εξετάσεις αίματος και έδινε ιατρικές οδηγίες.

Σύμφωνα με το Star, ο Κοντοστάθης συμβούλευε τους συγγενείς θυμάτων του και έδινε απαντήσεις και γνωματεύσεις σε γονείς παιδιών με σοβαρές ασθένειες, παρόλο που δεν είχε ιδέα από ιατρική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κοντοστάθης ελέγχεται ακόμα και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ενώ στο στόχαστρο έχουν μπει και επιταγές που έχει λάβει.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: Αντέχεις να δεις το ποσό; Αυτό είναι το τελευταίο συμβόλαιό της! (pics)