ΕΛΛΑΔΑ

Τρίκαλα - Θάνατος 16χρονης: Το κινητό της τηλέφωνο «κρύβει» τις απαντήσεις

Τρίκαλα - Θάνατος 16χρονης: Το κινητό της τηλέφωνο «κρύβει» τις απαντήσεις
TRIKALAOLA.GR

Οι πρώτες ενδείξεις για το τι συνέβη το βράδυ της Τρίτης στα Τρίκαλα, οδηγούν στην εκδοχή της αυτοκτονίας, όμως οι αστυνομικές Αρχές ωστόσο ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.

Το κινητό της 16χρονης είναι αυτό που θα δώσει τις απαντήσεις για το τι συνέβη και οδήγησε τη μαθήτρια στον θάνατο έξω από το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα.

Το μεγάλο ερώτημα είναι πώς ανέβηκε το κορίτσι σε μια σκαλωσιά 10 μέτρων και περπάτησε στο κενό αρκετά μέτρα. «Αν είχε ανέβει από εκεί, θα είχε πέσει μέσα. Πώς ανέβηκε στην καμπάνα;» είπε η αδερφή της. «Δεν πιστεύω να έχει πέσει, κάποιος έχει βάλει χέρι» υποστήριξε ο πατέρας της άτυχης 16χρονης.

Η οικογένεια έχει καταθέσει στις Αρχές όλα τα στοιχεία που έχει στα χέρια της, κυρίως συνομιλίες και μηνύματα και επιμένει ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Το πρωί της Πέμπτης (16/07), ο δικηγόρος της επισκέφθηκε την Ασφάλεια Τρικάλων προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των ερευνών.

Ροζ βίντεο πίσω από τον θάνατο της 16χρονης;

Εν τω μεταξύ, κάμερες έχουν εντοπίσει τον 27χρονο αστυνομικό, με τον οποίο είχε ραντεβού, να την αφήνει στο σπίτι της. Το κορίτσι όμως αντί να μπει μέσα, άλλαξε γνώμη και φέρεται να έκανε βόλτες στην πόλη.

Η αδελφή της 16χρονης κατέθεσε πως η Μαρία το βράδυ της Τρίτης (14/7) είχε ραντεβού με τον αστυνομικό στην πλατεία των Τρικάλων. Επικαλείται μάλιστα και τη μαρτυρία της ξαδέλφης τους η όποια τη συνόδευσε στη συνάντηση.

Όπως λέει, στα βίντεο που της έδειξαν οι αστυνομικοί είδε την αδελφή της να βγαίνει από το αμάξι του 26χρονου και να κατευθύνεται μόνη προς το λόφο του Προφήτη Ηλία όπου λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε νεκρή.

Η κοπέλα που συνόδευσε τη 16χρονη στο ραντεβού της με τον αστυνομικό το μοιραίο βράδυ μίλησε στο MEGA, όπου ανέφερε: «Ήμασταν σπίτι μου και καθόμασταν, και μου λέει να πάμε λίγο μαζί μέχρι την κεντρική πλατεία. Τη ρώτησα τι θα κάνει μετά και μου είπε ότι θα βγει με ένα παιδί. Την ρώτησα ποιο παιδί και μου είπε ότι δεν τον ξέρω και ότι είναι από Αθήνα. Πήρε τηλέφωνο αυτό το παιδί από την Αθήνα και του λέει “εγώ είμαι εδώ, εσύ που είσαι;”, και του είπε ότι “εγώ ξεκινάω και έρχομαι”. Με το που έρχεται αυτός εγώ δεν τον είδα καθόλου, η Μαρία μου είπε να φύγω. Έφυγα και δεν ξέρω τι έγινε μετά. Από όσο ξέρω πρώτη φορά τον είδε προχθές».

Η Αστυνομία ερευνά ποιους συνάντησε και με ποιους μίλησε. Μάλιστα η οικογένεια της 16χρονης δεν αποκλείει να την απειλούσαν ακόμα και με ροζ βίντεο.

Η οικογένεια έχει ορίσει και τεχνικό σύμβουλο για τη νεκροψία - νεκροτομή στο άτυχο κορίτσι. Οι γονείς της και η δίδυμη αδερφή της επιμένουν ότι η μαθήτρια δεν είχε λόγο να βάλει τέλος στη ζωή της.

Πηγή: Star, Mega

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τι θα γίνει αν επιτεθεί η Τουρκία; Πώς μπορεί να την αντιμετωπίσει η Ελλάδα